Natijah pakai contact lens online. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, February 4, 2012

Natijah pakai contact lens online.

Dicatat oleh m i a di 3:19 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

masih ingat entri saya pasal contact lens online ni? saya tak tahu pandangan dan pendapat yang lain ya. mungkin orang lain guna, effect nya berbeza-beza. macam saya, even da lama tak pakai lens, dan mata berehat dari segala mak nenek yang tak AWEsome, mata still merah dan kadang-kadang nampak urat-urat berdarah.

YESS sangat menyakitkan dan mengerikan. saya dah ke klinik dan sudah jugak ambil ubat dan eye drop. tapi masih sama lagi. mungkin lepas ni nak pergi klinik pakar mata untuk check.


YES lagi sekali. itu adalah mata saya. sangat teruk kan? huhu. fikir juta kali oke nak post gambar tu kat sini. cuma nak kongsi pengalaman dengan yang lain. eh jangan pulak ada yang kata ini entry nak kondem sape-sapa oke. bukan. cuma nak berkongsi.

mungkin juga silap saya dalam aspek pemakaian benda ni. tapi sejujurnya, saya memang dah cukup menjaga kebersihan dan had masa pakai contact lens ni. ntahla. mungkin mata ni memang jenis mata mahal kot ehem ehem *sila muntah* sapa yang ada sama pengalaman dengan saya, share la kat sini ya.

oke da bai,

~wassalam~

nota sisip tepi : iskk malu la tengok gambar tu, rasa nak remove je, bole?

15 ulasan:

Bella on February 3, 2012 at 9:10 PM said... BALAS

nampak mcm scary pula bila pakai contact lens... huhu

miya on February 4, 2012 at 1:43 AM said... BALAS

semoga cepat sembuh ya mia. lepas ni kena hati2 la.

miya on February 4, 2012 at 1:44 AM said... BALAS

semoga cepat sembuh ya mia. lepas ni kena hati2 la.

Ayuni on February 4, 2012 at 4:56 AM said... BALAS

bestlah blog nie!

misznanarizal on February 7, 2012 at 4:36 AM said... BALAS

mata bukannya mahal tapi xternilai =)

mia on February 12, 2012 at 6:21 AM said... BALAS

@Bella

scary bila pakai lens xbetol yang..kalau softlens yg oke, xjadi masalah pun tau,,

mia on February 12, 2012 at 6:22 AM said... BALAS

@miya

thanks dear, doakan sy ea :)

mia on February 12, 2012 at 6:22 AM said... BALAS

@Ayuni

heheh, singgah selalu ya ayuni :)

mia on February 12, 2012 at 6:24 AM said... BALAS

@misznanarizal

hhehe, maksud 'mata mahal' tu sebenarnya, konon mata sy ni tak bole pakai benda-benda yang murah, nk yg mahal belaka aje, itu yg 'mata mahal' nye. eheh

btw, thanks ya singgah sini :)

iedchan on February 12, 2012 at 9:20 PM said... BALAS

mcm kakak sy gak..die pki contact pastu merah..ehhe

Lizzie Yasmin on February 12, 2012 at 10:42 PM said... BALAS

minggu lepas kene natijah yang sama, tp tak sure sbb lens or tercucuk masa pakai eye drop. Tp mmg ngeri lar. terpaksa drive dari Segamat ke KL dgn sebelah mata. Lagi sebelah lens dah cabut sbb mata dah berair sgt dan merah. Cermin matA tak bawak plak. Huhuhu serik sebentar.

mia on March 12, 2012 at 3:18 AM said... BALAS

@iedchan

yeke, kena jugak ea..kena cpat3 g klinik tau

mia on March 12, 2012 at 3:19 AM said... BALAS

@Lizzie Yasmin

uikss, bahaya gile yang drive sebelah mata. sorg ke? aduh naseb xjadi ape3 tau..so skrg da oke x?

Ini Kisah Tia on April 14, 2012 at 10:48 PM said... BALAS

ala takyah remove . leh share experience dengan orang len . ekceli tak bagus sebenarnya pakai lens online ..

m i a on April 15, 2012 at 1:18 AM said... BALAS

@Ini Kisah Tia

hehehe, itula..segan tp mmg niat nk kongsi pun..tq ya..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan