Banyak tips nak kongsi ni.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, March 14, 2012

Banyak tips nak kongsi ni..

Dicatat oleh m i a di 9:50 AM
Assalamualaikum..

hi semua,

cuti sekolah ni yang bestnya banyak benda yang tak settle bole jadi settle hoho. kalau blog da lama tinggal jadi macam tongkang pecah pun, time holiday macam ni la bole kemas berjemaah ye tak.

semalam tak tahu tido jam berapa sebab asaited sangat nak update Tips kat menubar bawah header tu. rupanya banyak da saya membebel pasal blog, cinta kat sini. bila kumpul semua dalam satu entry rasa huwaaa hebat jugak mak nenek ini ehem ehem.


oyea nampak tak beberapa tips kat atas tu. untuk baca entry penuh, sila KLIK SINI oke. banyak lagi nak share kat blog, yang terbaru tentang tips make up, macamana nak kasi tahan lama, tak bercapuk and banyak lagi. oohoiiii, sekarang da rasa blog ni bukan Mia Suka Berangan, da jadi Mia Suka Mekap pulak zzZZzzz.

oke da bai,

~wassalam~

4 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI on March 13, 2012 at 7:09 PM said... BALAS

itula angan jd kenyataan namanya kak..

Anisa Hang Tuah on March 13, 2012 at 8:00 PM said... BALAS

rindu awak

mia on March 15, 2012 at 8:29 PM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

hehehe, btol jugak ea..da makin byk berangan da ni tau..

mia on March 15, 2012 at 8:29 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

jom dating jom, ahhaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan