Kosong, kosong.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, March 23, 2012

Kosong, kosong..

Dicatat oleh m i a di 9:22 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

kadang-kadang, ada benda yang patut kita share dengan khalayak ramai, but ada jugak certain things yang kita patut senyap, simpan dan kunci rapat-rapat. kan? bukan semua perkara yang kita bole kongsi sesuka hati, terutama di Facebook and yeah, Blog.

kadang-kadang ada saje orang yang menunggu dengan sabar untuk menikam dari belakang, mentertawakan, saje tunggu peluang untuk cari kesalahan kita. saya percaya ada jugak antara kita yang banyak cakap retorik aje.

kadang-kadang, ada antara kita yang suka mengganggap orang lain lebih rendah dari diri sendiri. kita terlebih bangga dengan diri dan keluarga sampaikan tak sedar ada antara perbuatan kita melukakan hati orang sekeliling. dan kita pun tak sedar yang benda tu kita da buat. dan kadang-kadang kita tak tahu pun, bahawa mereka-mereka yang pernah terkena dengan kita, da dapat hidu maksud sebenar tindakan kita sebelum-sebelum ni.
saya letih dengan orang-orang begini

oke da bai,

~wassalam~

2 ulasan:

::CIK LYNN:: on March 22, 2012 at 10:35 PM said... BALAS

btol...ada stngah xperlu nk dicritakan...tkot ada org salah anggap...kdg2 org gnakan tu ntk jatuhkn kita gk...huhu

m i a on April 14, 2012 at 8:28 PM said... BALAS

@::CIK LYNN::

hehe, so true kan dear..neway, thanks ya singgah

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan