‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’ | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, March 21, 2012

‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’

Dicatat oleh m i a di 11:55 AM
Assalamualaikum..

hi semua,

entry permulaan sempena bermulanya cuti sekolah. hoho. cuti sekolah umpama hujan turun di daerah gersang macam padang pasir oke, nikmat dan mengasyikkan seriosssllyy. oke fokusss!


KLIK BANNER UNTUK SERTAI

mega giveaway ini dianjurkan oleh cik Pen Merah. selama ni jadi silent reader blog beliau aje, pestaim nak cuba naseb rasa gugup sangat. aceewahh!
Syarat:

1. Buat entri "MegaGiveAway by Penmerah.com"

2. Likes Fanpages Penmerah.com

3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.

4. Tag 3 orang kawan

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen entri INI.

6. Jangan lupa follow Twitter Pen Merah untuk tahu PENGUMUMAN SEMASA tentang GA ini.

ohh yezza, ada lebih kurang 60 hadiah untuk dimenangi oke. memang betul-betul mega. dan lagi, setiap minggu akan ada hadiah bagi Top Komentar berupa wang tunai pulak tu. sangat AWEsome. antara hadiah tajaan cik Nisa Kay ialah:


nak tengok hadiah lain, klik SENARAI HADIAH ini.

best kan best kan hoho. so semua, jom join giveaway ini. mana tahu nasib kan. klik banner kalau nak join ye.

saya nak tag mereka yang bertuah :

cik ezy
nusha
cik nurul pink

oke da bai,

~wassalam~

8 ulasan:

Ezy Chiaki on March 9, 2012 at 3:39 PM said... BALAS

adiah mmg mengancam la kn..
haha..
mekaseh tag..
insyaAllah nt ezy join ye..
=)

nuyui a.k.a miss YUI on March 11, 2012 at 6:28 PM said... BALAS

sy dah join sis..tq tau sudi tag~

mia on March 12, 2012 at 3:05 AM said... BALAS

@Ezy Chiaki

itula, jom join yang..mana tahu rezeki..hhehee

mia on March 12, 2012 at 3:06 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

oke nusha, tq gak sbb join..kalau menang best kan, hehe

MaryaYusof on March 15, 2012 at 12:14 PM said... BALAS

As salam mia,

Dtg sini jln2... Good Luck! :)

Salam kenal!

mia on March 15, 2012 at 8:27 PM said... BALAS

@MaryaYusof

tq sis, da follow akak da tau..happy blogging sis :)

Muhammad Saiazuan Norhalik on March 17, 2012 at 12:21 AM said... BALAS

tak aktif sangat ngan churp churp ni

m i a on April 14, 2012 at 8:30 PM said... BALAS

@Muhammad Saiazuan Norhalik

heehe, xpe. cuba la try join.

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan