Please Vote For Me | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, April 20, 2012

Please Vote For Me

Dicatat oleh m i a di 4:24 PM
STICKY POST
*scroll ke bawah untuk lihat entry terbaharu*
Assalamualaikum..

hi semua,

hari ni genap umur 25 tahun. dan sepanjang 25 tahun hidup, ni pertama kali masuk contest rasa cam ngok ngek aje hehe. dengan rasa segan dan rendah dirinya, saya nak minta jasa baik, dengan kesudian hati korang untuk vote saya dalam contest ni, bole ke?

1. Like fanpage Naturactor Product ( Cosmetic )

2. Like Picture Saya ni ya.

sudi-sudikan la ye. thanks semua.

oke da bai,

~wassalam~

8 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI on March 19, 2012 at 9:18 PM said... BALAS

ololo comel..

sbg hadiah utk akk,sy vote ya. =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine on March 19, 2012 at 9:52 PM said... BALAS

gudluck sis.. akhirnya baru aku ingat.. ko ne dulu org bukit katil ek.. akk pada syahiran adnan :)

Anisa Hang Tuah on March 19, 2012 at 11:52 PM said... BALAS

okai lets vite miyaa =)

mia on March 28, 2012 at 1:54 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

tq dear..

mia on March 28, 2012 at 2:04 AM said... BALAS

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

ye betul..ingat pun. tq ye..

zOeY zAu YaH on April 8, 2012 at 10:45 AM said... BALAS

g.luck ya =)

m i a on April 13, 2012 at 6:45 AM said... BALAS

@zOeY zAu YaH

thanks zoey :)

m i a on April 14, 2012 at 8:32 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

thanks nisa..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan