Make Up Test : Raihan (Tunang) | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, April 1, 2012

Make Up Test : Raihan (Tunang)

Dicatat oleh m i a di 6:00 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

ini cerita minggu lepas jugak masa Safwan datang Melaka. pestaim tengok saya make up orang kemain focus lagi pokcik tu even tengah main saidina dengan adik-adik. tup-tup dengar 'mia tak amek picture sebelum make up ke?' haha. see, naseblah Safwan ingat kan saya, kalau tak hemm memang takde makne nye lah aduhainye pun!

BEFORE

AFTER



Lagi picture, lihat SINI
Foundation stick from Kryolan
Loose powder from Elianto
Shading powder from Maycheer
Eyeshadow pallete from Elianto
Eyeliner from Elianto
Mascara from Maybelline
Blusher from Elianto
Lip liner and Lipstik from Elianto
Face Mist from Aquara Spray

Raihan request nak mata nampak besar and galak. dan alhamdulillah, naseb makcik tu suka hasil lepas da make up. Raihan sangat bertuah sebab jadi mangsa pertama saya guna idea sorok kening dengan gam bulu mata palsu muhahahaa. even baru pertama kali cuba, hasilnya nampak oke kan, hehhe.

kalau ada yang nak saya untuk mekapkan, bole email ke gardisareyou@yahoo.co.uk oke. nak tengok portfolio make up saya yang lain, bole tengok di Facebook Mia Adnan.

oke da bai,

~wassalam~

8 ulasan:

syazwani 'atiqah on April 1, 2012 at 3:46 AM said... BALAS

kak mia...canteknyer kak raihan

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine on April 1, 2012 at 5:22 AM said... BALAS

wah.. cun melecun ar :)

jijie on April 1, 2012 at 10:09 PM said... BALAS

amboi.. kenal budak ni.. hehe.. psst.. boleh la book mia cmni.. =)

::CIK LYNN:: on April 1, 2012 at 10:10 PM said... BALAS

cantik...nmpk smooth je...=)

m i a on April 13, 2012 at 7:30 AM said... BALAS

@syazwani 'atiqah

hehe, thanks wani..

m i a on April 13, 2012 at 7:30 AM said... BALAS

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

heheh, thanks taufiq, ko kawen leh book akak. ehem!haha

m i a on April 13, 2012 at 7:31 AM said... BALAS

@jijie

heheh, kenal jugak ea..bole yang..book book oke

m i a on April 13, 2012 at 7:31 AM said... BALAS

@::CIK LYNN::

thanks dear..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan