Cuci mata di Viva Home, rendah diri di Garden Lifestyle Cafe | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, June 4, 2012

Cuci mata di Viva Home, rendah diri di Garden Lifestyle Cafe

Dicatat oleh m i a di 11:20 PM
Assalamualaikum..

hi semua

masih di Kuala Lumpur sejak seminggu yang lepas. semalam cuci mata di Viva Home, Miharja Cheras. ai tell yu, kat sana sangat AWEsome oke. even this place a bit macam style SFF, but trust me, harga kat sini sangat reasonable and lebih banyak choice. saya and ibu macam orang ilang akal kat sana oke haha.



ada jugak a few kiosk yang jual handbag and aksesori macam necklace and cincin yang super duper murah sangat. both tu 5 hengget je seriusly. rantai-rantai old skool yang jadi trend sekarang ni semuanya RM 5. heaven gile sebab sebelum ni paling murah pun RM10 saya jumpa. so sempat jugak sebat 2, 3 ketul haha.

before balik, singgah ke Garden Lifestyle Cafe. wow 1st time masuk, rasa macam malu sangat sebab tengok kat dalam tu macam restoran mahal. hehe segan gila saya. tapi hati tak tertahan nak tengok design kat dalam tu, sangat AWEsome! ibu da berangan-angan nak decorate dapur macam kat sana hehe. Bab harga pulak pada saya, tak la mahal sangat. lebih kurang makan kat Pizza Hut, cuma service charge a bit mahal kat sini sesuai la kot dengan suasana kat sana, siap ada orang main pinano piano lagi ai tell yu.ekslusif sangat!



oh ye, mushroom soup kat sana sedap gile dengan harga RM 10++ but banyak gile, kira berbaloi la kot. Hot Mocha RM 9.90 and Double Espresso RM 8.90.



nanti nak dating kat sini dengan Safwan la pulak agagaga.

oke da bai,

~wassalam~

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan