Exam | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, October 8, 2012

Exam

Dicatat oleh m i a di 7:48 PM
Assalamualaikum.. 
  
hi semua, 
 
musim peperiksaan da bermula oyeah. Hari ini final exam mula, esok PMR bermula, akan datang SPM dan STPM pulak ambil bahagian. kalau dulu masa status pelajar, rasa tension and stress sangat bila musim exam. sekarang status guru, stress juga bila mula musim exam, sudahnya? hape pon tak bule.
 
lepas ni sibuk menanda kertas pulak. Student SBP tulis karangan macam tulis novel ai tell yu aha! pening kepala nak menanda adoih. dah tu, semua marks kena key in before cuti sekolah. bagus jugaklah, at least cuti sekolah takdela cikgu kena bawak kertas soalan kulu kilir ehem.
 
baek, ape pon good luck untuk semua yang bakal menjawab soalan pada esok hari. usaha, usaha, usaha, doa, doa, doa, doa dan tawakal aje lepas tu oke. kalau ada cikgu-cikgu tinggal apa-apa pesan, pelis take note.

ada cikgu pesan macam ni? baek ikot ehem. 
 
jumaat lepas ada sesi salam-salam antara cikgu and student tingkatan 3. ada seorang pelajar lelaki menangis, aduhai saya tengok serius macho gile hahaah. bukan nangis style kena keluar dari Master Chef tu (kalau dulu, mesti Akademi Fantasia, aha!) tapi ni style lelaki, i mean LELAKI sebenar menangis, sangat auuuhhh come gitteww. oke enaf, over pulak mak nenek uii.

 
adik-adik, sila jaga kelihatan kesihatan waktu-waktu exam ni ya. benda-benda yang mengarut sila jangan buat. minum coolblog pon jangan buat masa ni, eh mana tahu nanti kena selesema, acane kan? minta restu ibu ayah tiap kali nak pegi exam tu. kalu tinggal asrama, call la. atau pun, masuk sekejap makmal komputer, log in Facebook, buat status haa lagi senang. 
 
"Emak..Abah, adik mintak maap. Adik nak pekse besok. Emak Abah pelis doakan adik ya. nanti tolong cakap kat akak, kak chik, abang long, nenek atok, pak su, mak teh and semua yang adik mintak maap tau. kbai" 
 
 settle. kan. hehe. 

amalkan sepanjang musim exam oke. 
 
ape pon, Good Luck untuk semua. 
 
oke da bai,
 
 ~wassalam~
 
 

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan