Jadi ke Tak jadi? | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, October 20, 2012

Jadi ke Tak jadi?

Dicatat oleh m i a di 12:20 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

masih ingat entry INI? itu ialah cerita bulan Oktober tahun lepas. ceh! Pulau Pinang entah ke mana, 'kebangsaan' lagi la kelauttt. huhu. biasalah, bila masuk bab-bab agama ni, tiba-tiba jadi takde budget kan aduhaii la nye adoihh terr berr!

tapi ini cerita Oktober tahun ini. hehe, tapi untuk kali ni, saya seriusly tak berharap sangat, takot janji tinggal janji, harapan kecundang jua alahai. baek, 2 minggu lepas, member bagitau ada dengar berita daripada pihak Jabatan Agama Islam Negeri Melaka (JAIM) tentang event nasyid yang tak kesampaian tahun lepas, akan di'sampai'kan juga pada tahun ini. and yes, pada November tahun ini.

kalau janji tahun lepas di Pulau Pinang, janji tahun ini di mana pulak? hohoiii di Sabah, Negeri Di Bawah Bayu oyea. sangat teruja la bila dengar. tapi macam saya cakap tadi,  kali ni tak berapa nak tinggi sangatla harapan saya. oke fine, ada sikit rasa asaited je. giler tak seghonok, naik kapal teghebangg kot. haha.

so, sekarang ni memang setiap minggu balik Melaka, even duit pun da paras-paras hidung, still gigih nak balik jugak. kami, Puteri Imtiyaz semua pakat nak bersedia jiwa raga. sebab nampak gayanya, macam kompom je kali ni, but still, yea malas nak cakap. tapi bersedia je la. 

lagu da ada, minus one da upgrade. and now, practise je setiap Sabtu and Ahad. cuak jugak bila tengok kat Youtube juara nasyid tahun lepas, dari Sabah kalau tak silap huhuiii. ape pon harap tahun ni jadi la. and sangat bersyukur sebab masa kejadian, saya takde make up job langsung huwaa giteww. nampak tak permainan dia? eheh. macam nak suruh saya sebat semua pulak kan, hoho.  

will update the date later okay. takot tak jadi kang, malu sampai ke lutut ye tak. hehe. uolss doa la semoga jadi ek. amin, aminn.

oke da bai,

~wassalam~

  
 

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan