Make Up : Majlis Nikah dan Sanding Izzati | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, January 5, 2013

Make Up : Majlis Nikah dan Sanding Izzati

Dicatat oleh m i a di 1:42 PM
Assalamualaikum..

hi uols,

baek, permulaan Januari ni, semua berkenaan cerita mekap yang da lapuk, insyaALLAH. al makelum, too busy sampai tak sempat nak update huhu.

30 september make up Izzati untuk nikah and sanding. she's so cute, muka kecit aje. time ni saya nebes sebab ada mak andam merangkap mak sedara ada sekali dalam bilik. baget macam sesi praktikal pulak hehe.

Nikah

make up nikah dalam jam 9 pagi sebab majlis jam 10 lebih. pengantin request tak moh pakai bulu mata palsu and tak nak mekap tebal sangat. takot tak kenal diri sendiri katanya hehe.

so here's the look.




  
Sanding

majlis sanding terus je lepas nikah. so saya double je eyeshadow kasi lagi terang and seswai dengan baju. yang ni picture tak banyak sebab mak nenek ni lapaq sangat. lepas mekap, saya terus cabut pegi makan. pffft.

here's the look



bagi saya, ni pengantin paling comel. malu-malu atas pelamin bila time bergambar. auwww i like! 

kalau ada yang nak book saya untuk make up, bole email ke gardisareyou@yahoo.co.uk ya. nak tengok portfolio make up saya yang lain, bole tengok di Facebook Mia Adnan

oke da bai,

~wassalam~

2 ulasan:

Iqa on January 4, 2013 at 10:19 PM said... BALAS

canteknya makeup masa nikah & sanding :) nampak comel & sweet je ^__^

Cik Ezy on January 4, 2013 at 11:16 PM said... BALAS

cute je muka dia..
comel sgt!!!

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan