Review : Aquara Essence Spray by Giffarine | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, February 24, 2013

Review : Aquara Essence Spray by Giffarine

Dicatat oleh m i a di 5:31 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

baeklah, hari ni nak review one of my super duper fav produk. seriusly, saya da guna dekat 2 tahun dan produk ni memang AWEsome sangat.

 Aquara Essence Spray

mula-mula beli dulu, produk jenama Giffarine macam unknown je rasanya. rupanya, produk ni best sangat xspecialy Aquara Spray ni. seriusly sangat best dan puas hati. 

acely, face mist atau make up mist ni memang perlu ada kot bagi semua MUA. tujuannya untuk kasi make up nampak glowing and tahan lama. saya mula-mula dulu punya usaha nak survey face mist untuk kasi customer puas hati. at last, kak Sue Elle perkenalkan saya this AWEsome Aquara Spray.

"Semburan mineral dgn campuran Mineral Kompleks dan Ekstrak Bunga lili membantu menyeimbangi warna kulit muka, melindungi kulit drpd pencemaran sekeliling dan pancaran matahari. Ianya memberi kelembutan dan kebersihan pd kulit serta menambahkan kelembapan agar senantiasa segar dan bersih"

Pro
  
macam saya bagitau tadi, saya guna Aquara Spray da lama, dekat 2 tahun. mula-mula before make up, spray muka guna Aquara Spray, lepas make up, spray lagi. hasilnya, memang make up glowing gile kot. and i mean seriusly nampak glowing and segar. sometimes, saya spray jugak kat span compact powder yang jenis two way foundation untuk dapat efek yang lagi smooth. 

dan lagi, pada saya, Aquara Spray ni memang murah gile kot. RM 25 termasuk postage untuk 200ml. saiz botol macam air mineral jenama Cactus tu, tapi botol Aquara Spray ni kurus sikit. bole guna dekat 2 bulan macam tu. 

and lagi satu, Aquara Spray ni takde bau dan tak pedih kat muka bila pakai. saya guna Aquara Spray ni untuk diri sendiri jugak. if lama sangat duduk dalam air cond, muka rasa kering and letih je, so spray je bila-bila suka. 


disebabkan botolnya agak besar, so saya suggest beli botol spray yang comel kecit kemetot tu, and isi sikit Aquara Spray kat dalamnya. mudah dan ringan nak bawak ke mana-mana.

Kontra

takde kot. saya sangat puas hati dengan produk ni!

Repurchase?

ohh YESS YESS YESS!!

i highly recommend this product for every girls and for those yang minat make up. if nak tengok lagi banyak review, klik SINI ya! 

hasil guna Aquara Spray

oke da bai,

~wassalam~

8 ulasan:

Cik Kamoo on February 24, 2013 at 4:41 AM said... BALAS

kalau nak order camne nie?

Cik Mashi on March 23, 2013 at 9:13 PM said... BALAS

Ade jual kt guardian @ watson?

Anonymous said... BALAS

Klu nk blh wasap sy 0173227090

Anonymous said... BALAS

Siapa nak order spray aquara ni atau produk giffarine yang lain blh wasap saya dkt 0173227090... Stkt ni spray ni cpt hbs stock. So cpt2 grab smntra msh ade :-)

nurul ezzaty on December 2, 2014 at 10:23 PM said... BALAS

haiii..saya pemborong aquara..

sebotol 12,50 sahaja..
100 botol 9.50

nurul ezzaty on December 2, 2014 at 10:25 PM said... BALAS

saya jual rm12,50

add fb saya pemborong kosmetik tiey ezzaty

wassap 019.3731 585

Anonymous said... BALAS

Nk tny ada lagi x

Sazni on April 20, 2015 at 1:52 AM said... BALAS

Saya pun ada jual aquara n produk giffarine yg lain2...insyaAllah stok sentiasa ada sbb kami direct ambil dr HQ di thailand.kedai di kelantan..sesiapa nak boleh whatsap sy 0129594788 (facebook:Sazni Shop)

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan