Make Up : Pertunangan Bariah | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, March 12, 2013

Make Up : Pertunangan Bariah

Dicatat oleh m i a di 8:34 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

da masuk Mac ni, otak da start fikir macam-macam. lagi-lagi bila umur da masuk 26 tahun tak lama lagi. oh no tiba-tiba sedar diri da berumur sekarang ni. tapi ada orang kata, makin tua makin berisi. kannn!

oke sebelum melalut tahap gaban, hari ni nak share pasal make up job lagi. kak Bariah kecik comel je orangnya. mula-mula sampai, rumahnya senyap sunyi macam takde majlis je. tapi tengok pelamin wow hebat uols, terus mintak contact number haha.

baju pengantin sangat kelas gitew. Kak Bariah pakai peplum, sangat cute dengan beading yang sangat AWEsome. semua jahit sendiri hokey.

here's the picture!

 BEFORE


AFTER
 Kak Bariah request make up natural aje. sekarang ramai pengantin suka make up natural kan, i ilke!







again, tudung dan aksesori, saya pakaikan. rasanya, tahun ni, nak include aksesori la sekali dengan make up. ramai suka beli baju sendiri untuk tunang and nikah sekarang ni, kan. senang dan save!
 
btw, kalau ada yang nak book saya untuk make up, bole email ke gardisareyou@yahoo.co.uk atau mesej je kat Facebook ya. nak tengok portfolio make up saya yang lain, bole tengok di Facebook Mia Adnan
 
oke da bai,
~wassalam~

 

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan