Make Up : Majlis Pertunangan Hani | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 6, 2013

Make Up : Majlis Pertunangan Hani

Dicatat oleh m i a di 1:06 PM
Assalamualaikum..

hi semua, lama tak demam, harini badan panas dan kepala pusing 360 darjah setiap saat. entry ni pun da sedia ada dalam draft box, jadi klik 'publish' je and taraaa, lagi entry pasal 2  Jun punya make up job haha.

job kali ni dapat dari customer terdahulu yang suggest kat kawan-kawan hehe. Alhamdulilah, rezeki lagi kan. Siti Rohani, atau saya panggil Hani comel aje orangnye, and kurus jugak grr. Jeles tengok orang lain kurus, kita ni macam belon, kejap kurus kejap gemok balik hasihhh..one more thing, saya baru tahu yang Gulatis ada jual dress da siap gak and totally cantik gile uols. kebetulan Hani kerja kat Gulatis, so dapatlah special price kan, ohh jeles lagi.

so here's the picture ya

 BEFORE

 AFTER

 Pink + Blue + Smokey


 comel betol si Hani ni hehe

 see, i've told u! cantik gile dress ni. combinasi warna light pink n baby blue ni lawa sangat!


ehem, mak nenek and Hani yang comel.


alhamdulillah, Hani and family suka dengan make up ni. siap dapat goodies bag lagi uols hehe. 

Alhamdulillah, almost 2 years berkecimpung dalam dunia make up ni, in sha ALLAH, 13 Oktober ni, saya daftar make up kelas yang pertama seumur hidup haha. doakan ya!


macam biasa,

for those yang nak book saya untuk make up, bole email ke gardisareyou@yahoo.co.uk  ya. bole PM atau nak tengok portfolio make up saya yang lain di Facebook Mia Adnan.
 
oke da bai,
~wassalam~ 
 

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan