Make Up : Majlis Pertunangan Zuliana | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, October 2, 2013

Make Up : Majlis Pertunangan Zuliana

Dicatat oleh m i a di 11:28 PM
Assalamualaikum..

lagi update pasal make up ek. puas hati dapat selesaikan make up job dengan jayanya hehe. this coming school holiday in sha ALLAH ada rezeki lagi. And saya ada few product yang super AWEsome nak dikongsi dengan uols semua. harap nikmat masa ni Tuhan luaskan, Amin..

saya dapat job make up Zuliana melalui email. and macam biasa, ada juga incident sesat jalan sebab rumah Zuliana agak jauh jugak dari rumah saya. sampai-sampai je terus dapat makan mee goreng sedap. ayah senyum je even terpaksa menunggu saya almost sejam. thanks ayah!

so here's the picture


BEFORE


AFTER


hot pink + smokey 


again, half moon jadi pilihan with beading on it and i like it hehe.


bakal pengantin with mak nenek alala

alhamdulillah, Zuliana dan family suka hasil make up ni. siap ayah Zuliana offer makan sekali tapi macam biasa, kami rushing nak gi kenduri kawen muhaha.

macam biasa,

for those yang nak book saya untuk make up, bole email ke gardisareyou@yahoo.co.uk  ya. bole PM atau nak tengok portfolio make up saya yang lain di Facebook Mia Adnan.
 
oke da bai,
~wassalam~

 

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan