˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙: Tentang Mia


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tentang Mia

Assalamualaikum..



1st of all, thanks sangat-sangat kerna sudi menjenguk ke blog kemek saya ni..ehhee..

awat skema gemalai ni mia uii..hehehe..

apa yang anda nak tahu pasal saya??jawab,jawab??

saya ni simple aje. makan pakai semua ikot suka. tidak terlalu gile fesyen, biasa-biasa je laa. talkative? yaa, itu memang saya. suka cakap potpetpot duoplohpatjam oke hahahaa. kawan-kawan yang kenal saya, tahu macamana saya, suka bercakap tak henti-henti lepastu meroyan tak cukup nafas, cis cis!!

apa yang tertulis di blog ni, semua dari hati saya sendiri. ya most of them, dan ada la pinjam dari pakcik gogel dan rakan-rakan blogger laen hehe. well, sharing is caring kan?

saya suka menulis, and dat is y blog ini diwujudkan.

btw, saya harap segala bagai yang saya mencarut, merepek kat dalam ni, yang baek-baek kita sama-sama gunakan oke. tapi tapi tapi, yang buruk-buruk tu semua kesilapan dari saya sendiri, my mistake.

im just an ordinary girl. trust me, saya juga nanges macam korang semua. malah, lebih kerap kot, hakhak. saya juga suka makan tido mandi pegi belaja makan kefci mekdi macam uols jugak oke :)

saya sangat menghargai kehadiran korang semua dalam belog ni, dalam hidup saya. thanks sebab menjadikan hari saya lebih ceria dan berbaloi-baloi. oyea!

saya manusia biasa, macam korang jugak. jadi, harapan saya, hargailah saya sebagaimana saya menghargai korang semua oke.

again, thanks for dropping by..

love uols so very bery much!!

~wassalam~



aku ada kerna kau ada..love,
 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan