Catalyst VCO Softgel | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, August 7, 2011

Catalyst VCO Softgel

Dicatat oleh m i a di 1:30 PM
Assalamualaikum..

hi semua.

baru sekejap tadi saya terima produk yang saya order 2 hari lepas. memang da lama niat nak cuba produk ni tapi tak tertunai jugak dan sekarang terbeli jugak lepas tengok testimonial dari beberapa pengguna produk ni.aha! *kau perempuan memang mudah terpengaruh kan, grrr*




sape yang pernah cuba VCO softgel ni, sila lah share pendapat kat sini, bole? saya masih ragu-ragu nak cuba *padahal da beli, ciss!* sebab takut side effect nya mungkin di luar dugaan saya. haha. produk ni bertindak ikut hormon si pengguna dan setiap kita ada hormon yang berbeza-beza kan. kau tengokk, da bercakap pasal hormon pulak daa hahahaa.

thanks pada Zatil Catalyst untuk service yang mesra dan cepat. saya order hari Rabu, hari ni da terima. cepat sangat. Zatil juga ada bagi penjelasan jelas pada saya tentang produk ni, macamane ia bertindak. ada juga ditunjukkan testimonial dari pengguna-pengguna VCO softgel ni dan saya baca kesemuanya, hahaa. thanks alot dear.

ape pun, seyesly nak mintak pendapat semua yang pernah guna produk ni. pelissss??

oke da bai semua.

~wassalam~



10 ulasan:

NURUL AINI NORAZMAN on August 4, 2011 at 11:59 PM said... BALAS

sya pengguna VCO,.
mmg best,.berkesan,.smggu pakai je dah nmpk perubahan dlm berat badan aini,.dan semakin lawas,.he3

.fafa shumel. on August 5, 2011 at 2:03 AM said... BALAS

huuu..
saya pun tringin nk try..
nk jdi cantek gak..
tgok testi cm bagus..
mama ckp virgin coconut oil ni elok..
leh kuruskan bdn gak taw..

www.currypuffpink.blogspot.com

hamzah ian on August 7, 2011 at 6:15 AM said... BALAS

saya guna air semayang je.. serius tak tipu sangat

mia on August 7, 2011 at 10:03 AM said... BALAS

@NURUL AINI NORAZMAN

yeke dear? saya da 3 hari pakai, dan parut muka nmpak kurang sikit da..ehhe

mia on August 7, 2011 at 10:04 AM said... BALAS

@.fafa shumel.

hehe, cubala yang. saya tak berani nk ckp ape sbb bru je guna softgel ni. but utk suplement, mgkin bgus kot

mia on August 7, 2011 at 10:05 AM said... BALAS

@hamzah ian

hehe..gud 4 u majah. wuduk mmg buat wajah berseri-seri dan seyes tak tipu sgt jugak :p

sea_lavender on August 7, 2011 at 5:45 PM said... BALAS

pakai lama2 tgk hasilnya dear..
kte dealer kt kmpus tapi tak aktf pn hehe...muka susah nek jerawat =_=

mia on August 8, 2011 at 1:27 AM said... BALAS

@sea_lavender

hehee..baru 4, 5 hari pakai yang, xbole nak ckp lg kesannya mcmane, but so far, oke kot

DoodleLicious on August 8, 2011 at 11:06 PM said... BALAS

giler lah soklan pakcik tu, hoho

mia on August 9, 2011 at 6:52 AM said... BALAS

@DoodleLicious

hehe..ini utk komen entry atas tu ek yang..xpe3..gile kan, bru 1st time jmpe nk tanya bukan3..mmg terkejut dan malu sgt..aduhaii..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan