sibuk tak sudah-sudah.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, February 21, 2012

sibuk tak sudah-sudah..

Dicatat oleh m i a di 5:20 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

oh been busy last few weeks. pertama, sebab da dapat jadual mengajar, kedua sebab sibuk siapkan tempahan hantaran untuk majlis tunang. well, both ini da memang jadi kesukaan saya, makanya tak boleh tidak, kena settle jugak dengan segera.

alhamdulillah, sekarang tak bosan sangat kat sekolah sebab sebelum ni berminggu-minggu asyik dapat relief class aje memanjang. sekali dapat jadual ha hamekk kaw mak nenek, terkinja-kinja sebab dapat mengajar 3 kelas Tingkatan 5, dan 2 kelas Tingkatan 2 untuk subjek Sivik, 3 kelas Tingkatan 2 untuk subjek Sejarah dan 1 kelas Tingkatan 1 untuk Bahasa Melayu. terbaek kan? oyeahh totally AWEsome!

hantaran pulak, alhamdulillah da hampir 70% siap. pertama kali nak cuba gubah ikot English Style, jadi memang banyak guna lace. makk aii kemain susah nak cari kain lace tu melilau kat Melaka takde but at last jumpa jugak even mahal sikit. majlisnya Sabtu ini, so memang kena siapkan juga sebab nak hantar before Jumaat ini.

dalam majlis yang sama, saya juga akan make up 'pengantin' untuk majlis tu nanti. sekarang sedang buat a few homework, dan tengah survey beberapa make up tools yang betol-betol da menangkap mata saya. *kemain 'menangkap' ye*


Aquara Spray. dalam proses nak guna. tunggu review oke.

ape pun, saya masih berdebar-debar tunggu keputusan temuduga dan penempatan tetap mengajar. yup itu focus utama saya. doakan agar semuanya berjalan lancar ya. tengkiu uolss.

saje.test.

oke da bai,

~wassalam~

6 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI on February 20, 2012 at 4:36 AM said... BALAS

wah,hebat dah sis skg..bgusnya..

cIk JanNah on February 20, 2012 at 5:38 AM said... BALAS

aquara spray tu untuk ape mia?

mia on March 12, 2012 at 3:11 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

uikss, xlagi la yang, byk lagi nak kene belaja tau dear :)

mia on March 12, 2012 at 3:12 AM said... BALAS

@cIk JanNah

itu face mist, sembur sebelum mekap dan selepas mekap, untuk mekap tahan lama dan nampak glowing tau..

Sue on April 4, 2012 at 9:22 PM said... BALAS

wah mia .. pic aquara spray akk ada kat sini :)

m i a on April 13, 2012 at 7:41 AM said... BALAS

@Sue

hehehe, kan kan. nnti nk buat review tau akak..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan