Temuduga selesai, tunggu berita baik atau buruk? | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, February 13, 2012

Temuduga selesai, tunggu berita baik atau buruk?

Dicatat oleh m i a di 10:39 AM
Assalamualaikum..

hi semua,

alhamdulillah, temuduga da selesai. walaupun tak berjalan macam yang saya harapkan, sekarang ni tawakal ajelah, doa banyak-banyak moga-moga Tuan/ Puan penemuduga yang 'pqrstvw' tu *double meaning kat situ oke, harap makelum* berubah fikiran, amin amin. even sekarang ni rasa down sangat-sangat, but still saya harapkan yang terbaik aje lepas ni, aduhaii.

sekarang ni back to skool macam biasa, mengajar dan diajar macam biasa juga ehem. fikiran ada sikit ke lautt mungkin sebab tekanan temuduga yang tak abes lagi. jadi sekarang ni kejap-kejap rasa nak ketawa, lepas tu menangis, lepas tu ketawa balik tak sudah-sudah. mak nenek da jadi ngok ngek da sekarang ni demm!

ape pun, hidup mesti berjalan macam biasa. ada keluarga, kawan-kawan tak lupa jugak pakcik Safwan ulam jantung, yang selalu mendoakan kecemerlangan saya, kan. ehem gile perasan kau mak nenek. ini sesi nak mententeramkan hati yang da meroyan oke.

ehem ehem, lepas ni nak buat tutorial make up bule tak? dua tiga hari ni asyik menadah muka aje, mungkin sebab nak hilangkan ingatan pasal hal temuduga. ohh see, betapa rasa down gile pasal interview yang lepas, huhu.

oke da bai,

~wassalam~

4 ulasan:

nur anis on February 12, 2012 at 7:26 PM said... BALAS

semoga dapat berita yang baik..:)

ciknurul on February 13, 2012 at 12:55 AM said... BALAS

nti sy balik sila conteng conteng muka sy ya.. pray the best for u dear!

mia on March 12, 2012 at 3:17 AM said... BALAS

@nur anis

thanks dear..hope so..

mia on March 12, 2012 at 3:17 AM said... BALAS

@ciknurul

bila balik yang, inform la oke..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan