Sabah so AWEsome!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, January 3, 2013

Sabah so AWEsome!!

Dicatat oleh m i a di 5:21 PM
Assalamualaikum..
 
hi semua, 

 Alhamdulillah. da masuk tahun 2013 da ek. hari kedua kat sekolah betul-betul memenatkan adoiyai. well, Selamat Tahun Baru uols. harapan saya, tahun ni berlaku anjakan paradigma dalam episod hidup ini, aceceh. oke enaf.

selesai da cerita nasyid kebangsaan. last update dalam entry yang INI and terus hilang ingatan sekejap sebab busy yang melampau. syukur semuanya berjalan lancar and we're having so much fun masa kat Sabah even ada la sikit kejadian yang tak disangka-sangka. biasalah adat bertanding, kita tak tahu hati masing-masing, niat dan perbuatan kan. 

well, kami takde rezeki nak ke peringkat final. tapi alhamdulillah, seribu syukur semuanya berjalan lancar. lepas balik dari Sabah barulah dapat menikmati cuti dengan sebaik mungkin. 

here's some picture kami di Sabah. 

 Welcome to KK


Dinner



Before Perform, fuhh nebes gile time ni




semuanya berjalan lancar kat sana. 1st time ke Sabah, memang best sangat. yang pasti ikan bilis kat Sabah memang gile murah. hakhakhak. saya banyak borong barang dapur je kat sana. da macam makcik-makcik je. serius, huhu.


ape pon, lepas balik Sabah, ada jugak la kena panggil show. huwa jadi retis pulak da sekarang. aha!


oke tunggu update pasal make up job pulak ye. aduh, kena buat list ni.




my dear Shasha. shes's clumsy but so adorable hehe.


oke da bai,


~wassalam~

8 ulasan:

the malay male on January 3, 2013 at 1:27 AM said... BALAS

lama tak nampak... Dah jadi artis nampaknya :-)

caera puttih on January 3, 2013 at 1:33 AM said... BALAS

waaahh ! seronoknye !

sea_lavender on January 3, 2013 at 2:11 AM said... BALAS

Suma dah mcm miss world hee :D cantik3x

mush on January 3, 2013 at 5:32 PM said... BALAS

wahh comey² semua grup nasyid mia...hehehe, mia yg belah mana, dah sama je tak perasan yg mna satu mia

m i a on January 4, 2013 at 9:44 PM said... BALAS

@the malay male

xde la artis sangat hehe. still mak nenek lagi ni.

m i a on January 4, 2013 at 9:45 PM said... BALAS

@caera puttih

best sangat yang. 1st time ke sabah mmg syiook gile

m i a on January 4, 2013 at 9:45 PM said... BALAS

@sea_lavender

huwa kemain haha. tq dear.

m i a on January 4, 2013 at 9:46 PM said... BALAS

@mush

saya yang kedua dari kanan tuh, muka paling kecik hahaha

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan