Alhamdulillah, Puteri Imtiyaz berjaya ke Peringkat Kebangsaan oyea! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, October 9, 2011

Alhamdulillah, Puteri Imtiyaz berjaya ke Peringkat Kebangsaan oyea!

Dicatat oleh m i a di 10:00 AM
Assalamualaikum..

hi semua.

hush lama tak update, maaf sangat ye mak nenek ni lupa daratan da lepas terima kejutan bertubi-tubi 4, 5 hari yang lepas, muhaha. baeklah, ada banyak benda nak share dengan uols semua. ni sedang berkira-kira nak susun ayat untuk nampak lebih indah dan mendamaikan, ok sudah mengarutlah kau mak nenek!

hokey. dalam entry yang INI, saya ada maklumkan tentang festival nasyid peringkat negeri Melaka. and yeahhh, alhamdulillah. kami berjaya ke peringkat kebangsaan. muhaha. saya bersama 5 orang anak gadis yang cun melecun hot kebabomm *bunyi guruh berserta kilat sabung menyabung, oke over!* menggunakan nama Puteri Imtiyaz akan mewakili Melaka ke peringkat kebangsaan di Pulau Pinang, Disember ini. omaiiii, gugup, senak perut semua ada, kalaula dapat masuk tibi alalala.

apa kata KLIK sekali

festival nasyid ini dibahagikan kepada 2 kategori iaitu Nasyid Moden dan Nasyid Tradisi. yang tradisi tu kira macam ala padang pasir la kot. alhamdulillah, rezeki awal Oktober, hehe. Puteri Imtiyaz berjaya mendapat Johan Kategori Moden, Persembahan Terbaik Kategori Moden dan Naib Johan Kategori Tradisi. hadiah berupa wang tunai, sijil dan pingat *macam Juala Lagu bentuknyeww engko*. rasa happy sangat untuk pengalaman baru ni dan yang paling rasa nak meloncat gila-gila adalah apabila saya berjaya naik ke pentas tanpa tersungkur, terpele'ot, terseliuh dan sebagainya ehemm. oke da mari tengok gambar.


PUTERI IMTIYAZ



mak andam dedikasi a.k.a mak nenek auww.



siap make up, posing sementara tunggu giliran.



bacaan doa sebelum naek pentas oleh Raqib



ha ha hamek hamek kaw..muhaha.



Alhamdulillah, rezeki. tengok pingat juara lagu chehh!



bergambar dengan keluarga. thanks Ibu and Ayah sebab datang hehe.



my girlsss, happy untuk pengalaman baru ni *sengih sampai telinga*



iqram dinzly *kononn!* a.k.a cameraman kami, thanks Aman >,<






last, my beloved friends, thanks Ratna untuk peluang dan kenangan indah ini.

oke da, serius asaited gile untuk kenangan yang tak disangka-sangka ni. hehe, rasa macam mimpi pulak tiba-tiba aje dapat jadi wakil Melaka ke Pulau Pinang nanti, alhamdulillah. doakan kami ya uols. semoga semua berjalan lancar amin amin.

oyea, peluang nak bw sepuas hatikoooo muhahaha.

oke da bai.
p/s : thanks untuk kawan-kawan yang support sy. Safwan dear, kamu jugak oke!



10 ulasan:

::cikjuju::◕‿◕ on October 8, 2011 at 7:30 AM said... BALAS

congrats!!sume cun2 berlaka!!

mia on October 8, 2011 at 7:49 AM said... BALAS

@::cikjuju::◕‿◕

thanks :)

che sakinah on October 8, 2011 at 8:14 AM said... BALAS

wah penasyid rupanya..
mesti merdu ni sampai jadi juara.
share la video.. boleh dengar sekali :)
Jom dengar lagu
Udin2 sedunia

MerLe on October 8, 2011 at 6:19 PM said... BALAS

wah~ tahniah~ lama dh bersara dr nsyid..hehe..

good luck untuk yg kat pulau pinang plk~ =)

mia on October 8, 2011 at 6:53 PM said... BALAS

@che sakinah

hheh, xde la dear, bkn solo pon, backup aje..thanks ya singgah :)

mia on October 8, 2011 at 6:53 PM said... BALAS

@MerLe

thanks dear..doakan ya..

angah ayu on October 9, 2011 at 2:07 AM said... BALAS

waaaahh , betsnyeee :>

tahniah kakaqq ^___^

mia on October 13, 2011 at 7:14 AM said... BALAS

@angah ayu

thanks dear :) hee

Haziq Rahim on January 10, 2012 at 8:37 AM said... BALAS

assalamualaikum. nk tny sikit. tahu tak bila festival nasyid kebangsaan di penang tu? exactly bila and di mana? thanks. mhmmdhaziq@yahoo.com

mia on January 10, 2012 at 5:54 PM said... BALAS

@Haziq Rahim

wassalam, rasanya, xjadi kat penang, mungkin di melaka. and date pun xsure lagi..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan