Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, October 25, 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Dicatat oleh m i a di 12:02 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

huwa huwa, saya semakin lupa diri da sekarang. past few weeks sibuk meraban-raban, Rabu ni pulak akan ke Kelantan. ibu kat rumah da mula pandang saya kecik besar kecik besar da, marah lettew hihi. sory mum, semua ni akan berakhir pada minggu pertama bulan Disember ya. terima kasih kerana selalu menyokong anakmu ni, ehemm.

well, apa yang sedang hangat sekarang ni? YES YES YES, event besar-besaran dari Nuffnang sudah mari muhaha. blogger yang setia dan percaya pada Nuffnang, boleh la bertindak dari sekarang untuk join event ni okey.


NAPBAS 2011

event red carpet ni memang gile hangat. NAPBAS 2011 ni bertujuan untuk mencari blogger yang paling TOP, hot, hangat bom kebabom *bunyi petir, guruh dan kilat sabung menyabunggg!!* di seluruh rantau Asia Pasifik. kalau la rezeki Tuhan nak kasi, bole meramas mesra dengan blogger-blogger lain kan. mane lah tahu, bole bertemu jodoh ke, ehem ehem.



kita juga diberi kepercayaan oleh pihak Nuffnang untuk pilih blogger yang layak untuk menang award. ada 5 kategori award, dan kita bole nominate the same blogger untuk kategori yang berbeza, huwa gitteww. ada 2 bulan untuk sesi pencalonan blogger, sesi pengundian dan juga sesi berkempen ya.

if korang bernasib baek, memang rezeki la kalau tersenarai dalam 500 blogger yang akan ke red carpet NAPBAS 2011 di Kuala Lumpur, auww AWEsome!! so, mulakan pencalonan sekarang dengan memilih mana-mana blogger kesukaan korang untuk kategori-kategori award di bawah :




huwa bestnye bestnye. untung kalau dapat join. ehem, bole ke nak vote diri sendiri, muhaha. mak nenek oiitt, sedar diri bole? uhuk uhuk. eh sebarang maklumat lanjut, korang tengok kat website Nuffnang ya.

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

oke da bai

~wassalam~

10 ulasan:

Umie Artoqiemie on October 24, 2011 at 10:18 PM said... BALAS

vote diri sendiri pun takpe.. hehehehe.. tunggu follower aku 10k baru aku berani join.. haha.. sebab tau kompem kalah. muahahaha.

aleen aiden on October 25, 2011 at 8:09 AM said... BALAS

woahhh bunyi da grand da nih.ade live kat tb dak gamaknye?keh3

nur on October 25, 2011 at 8:23 PM said... BALAS

Dear.. Join la.. Hehe.. Nk join jugak ni..

azzey on October 29, 2011 at 8:18 PM said... BALAS

vote diri sendiri..buleh? he3....

Mia Liana on October 31, 2011 at 9:01 PM said... BALAS

masuk juga. calonkan diri sendiri.. heheheh...

mia on November 17, 2011 at 6:17 AM said... BALAS

@Umie Artoqiemie

hahaha, sgt btol la umie :p support blogger femes je oke kot..

mia on November 17, 2011 at 6:18 AM said... BALAS

@aleen aiden

hhahaa, red carpet tu adala kot, msti ada wartawan buat liputan kan..hehee

mia on November 17, 2011 at 6:19 AM said... BALAS

@nur

mia tolong vote la nur, hehehe..

mia on November 17, 2011 at 6:19 AM said... BALAS

@azzey

hehe, bole je kak, mane tahu rezeki kan..

mia on November 17, 2011 at 6:20 AM said... BALAS

@Mia Liana

hahhaa, gud 4 u dear..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan