Sharing is caring | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, June 6, 2012

Sharing is caring

Dicatat oleh m i a di 11:00 AM
Assalamualaikum..

hi semua,

sekarang ni tumpuan untuk update hari-hari atau sekerap mungkin amat tipis sebab kekangan kerja yang masih tak tentu hala. mungkin lepas da selesai semua urusan sekolah, pindah masuk kuaters guru dan segala mak nenek yang datang, insyaALLAH semuanya akan kembali okey haha.

well, dulu masa zaman kegemilangan, memang enjoy gile buat tutorial and review few produk. but sekarang ni memang susah ya amat nak curik masa lebih-lebih lepas bukak sekolah nanti. SBP ni al makelum la, kemain banyak lagi aktiviti nak kena settle kan kan.

makanya, untuk menghangatkan kembali memori saya tentang zaman kegemilangan tu ehem, meh sini nak highlight beberapa tutorial yang memang ramai blogger view and share kredit.

Pasang 'Scroll To Top' Button
Cara buat Tulisan Kelip-kelip (blink-blink)
Cara Buat Kotak Blockquote
Bentuk-bentuk border blockquote yang cun
Cara Buat Auto Link di New Tab
Cara Buat Cumulus Labels
Cara Pasang Iklan Nuffnang Statik
Cara Buat Scrolling Blog List

yeah, ini adalah antara tutorial yang memang jadi hit kat blog Mia Suka Berangan ni ahaks. untuk lagi banyak tutorial blog yang lain, bole tengok di menu bar kat atas tu, atau kelik link bawah ni oke.

Tutorial Blog Mia Suka Berangan

jemput la singgah ya uols. oke da bai,

~wassalam~
 

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan