Make Up : Pertunangan Tiey | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, February 24, 2013

Make Up : Pertunangan Tiey

Dicatat oleh m i a di 1:22 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

sabtu dan ahad yang meletihkan. sabtu ke Matrik Gopeng untuk Bengkel Akhbar dalam Darjah bersama Berita Harian, dan hari ni ahad baru lepas inspection kat asrama. esok, Isnin dan Selasa duty warden, Rabu ada perjumpaan Kokurikulum, dan Khamis balik Melaka. serius saya menghitung hari da sekarang ni hehe.

well, ini make up job tahun lepas jugak. ada lagi 2 make up job tahun lepas tak share lagi hehe. ntah hapela lembab sangat mak nenek ni haisshh.

pengantin sangat lembut orangnya, Tiey. and i mean sangat lemah lembut, gelak pon sopan santun je hehe. ni 1st pengantin yang saya guna teknik gam kening. not so good bagi saya, tapi alhamdulillah naseb pengantin dan family beliau suka. lepas je make up, tak sempat makan sebab rushing nak ke latihan nasyid di masjid negeri. fuh!

so, here's the look!

  BEFORE



AFTER




Tiey request make up soft aje. so saya gunakan warna peace and cream jenis shimmer. blend sikit dengan black eye shadow untuk dapat efek smokey.




macam biasa, tudung dan aksesori semua saya pakai kan. 

kalau ada yang nak book saya untuk make up, bole email ke gardisareyou@yahoo.co.uk atau mesej je kat Facebook ya. nak tengok portfolio make up saya yang lain, bole tengok di Facebook Mia Adnan
oke da bai,
~wassalam~

 

1 ulasan:

nini on February 23, 2013 at 10:28 PM said... BALAS

cantiknya....=D

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan