Sixplus Gourd Makeup Sponges | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, November 14, 2013

Sixplus Gourd Makeup Sponges

Dicatat oleh m i a di 10:51 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

yeahh almost holiday. blufff! takde maknanya cuti huhu. 18 Nov which is this coming Monday ada interview kemasukan Form 1 students, Selasa and Rabu, kursus di sekolah, 24 Nov, duty warden jaga students SPM, 25 hingga 29 Nov, kursus Induksi di Langkawi, Kedah. fiuuhhh. then barulah bole bercuti alala.

ok enaf. hari ni nak share product lagi. comel and its pink haha.

  Sixplus Gourd Makeup Sponges



comes with 3 optional color
purple.baby blue.pink

 .mine. and its pink!

  Product Say
- No latex, so it won't cause allergic to your skin, suitable for any skin type.
- Can be used against waterproof makeup without dry feeling on your skin.
- Absorb water easily and fast.
- Can control the amount of make-up foundation easily; foundation application will look more natural. 

Material
 imported high polymer technology; with more flexible, smooth, durable surface - even if you use many times, it will not be flattened easily. 

Pro
 easy to use. yes, itu main point oke haha. pertama, sebab bentuk yang macam ada pinggang kat area tengah tu, so senang gile nak pegang. second, pointed area di bahagian atas sponge ni memudahkan kita untuk blend foundation, bb or cc cream pada bahagian yang susah nak capai such as hujung mata, area tear duct and bahagian sisi hidung. 

 pegang begini ya

well blended. sangat! biasanya saya apply foundation guna brush dulu, then baru blend guna this sponge and hasilnya memang puas hati. foundation nampak super blend and tahan lama juga (i've tried it for almost 8 hours) well, ini pengalaman pertama saya beli make up sponge yang jenis macam ni, so tak bole nak compare dengan brand yang lain. but this one is so cheap yet sangat gile berbaloii ohooii. jadi mengapa bayar lebih haha. so full marks untuk itu hehe.

Kontra
 buat masa ni, takde lagi. will update later after sesi mencuci pulak hehe.
Where to buy
 saya beli online. yess again haha. mudah and cepat. dengan harga RM23, klik aje.


 owner sangat humble. cepat reply message and barang sampai on time. puas hati sangat uolss. inbox cepat-cepat ya.

.result after use.

and kalau nak tengok review produk lain, KLIK SINI.

oke da bai,

~wassalam~

 

1 ulasan:

Maya Omar on November 14, 2013 at 4:26 PM said... BALAS

comei sgt spannya..hihi..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan