Encik Adnan & Puan Zaharah... | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, May 4, 2010

Encik Adnan & Puan Zaharah...

Dicatat oleh m i a di 12:05 PM

mereka...sesuaikan...ohh yeahhh (^^,)


assalamualaikum..

hai uols..

arini kan..saya nak bercerita tentang keluarga saya..huwaa...sedey la bile cite pasal keluarga kan..kan..lagi-lagi sekarang tengah jauh..pastu pula kakak semua da kawen..tinggal saya alone je dlm bilik tdo..tp yang bestnye, me'ah bule konker katil sorg3...muhahaha..

oke3...ayah saya, Incik Adnan bin Md Dali..sangat kacak (auuuww)..hakhakk..
ibu saya pula namanya Mak Incik Zaharah bt Haji Abdullah..sangat cumil..ehhehe...
(mestila kene puji parent sendri kan..alaa..korg pon mcm tu jgk kan..kann?lalalalal)

ayah saya ni, sgt seporting tau (supporting+sporting)...ayah suke menyanyi..ayah suke makan bubur kacang yang ibu saya masak...ayah jgk suke pakai pakai baju lusuh3 (even ada baju cantek3 pun, smpai kadang3, ibu, sy n kakak3 marah tau..hikhikk)yg paling penting, ayah saya sgt sayangkan anak-anak dia...saya tahu tu..walau banyak masalah pon (kewangan, kerja)..ayah tetap utamakan kami adik bradik..saya kan, kalu teringat pasal ayah, mesti nak nanges..sbb, bile fikirkan tentang penat ayah kerja nk besarkan saya..rasa sedih sgt3..huhuh..saya tahu ayah nak bagi yang terbaik utk kami adik bradik..walaupun kdg3, perancangan ayah xkesampaian mcm yg dirancang..sy tahu, ayah pun xmengharapkan ia jadi mcmtu..huhu

ibu saya adalah wanita yang sangat tabah..ye...TABAH...saya tahu, ibu byk kenangan yang manis & pahit dalam hidup dia..dari anak dara, smpai la skrg..sbb tu ibu nak anak-anak ibu pun tabah jgk...saya ingat lagi..masa sy terima dugaan hidup yg paling kencang (huhuh...tuhan je yg tahu)..ibu selalu call sy kt sini utk tahu keadaan saya..ibu selalu suruh sy balik melaka sbb die nk tgk saya mcmana..hehee..comel kan..

saya nk sgt3 cepat kerja utk bantu ibu ayah saya...sangat-sangat tak sabar...huhuhu..
ibu...ayah...rindunya kt kalian berdua...huhuh...sedihlaa :(

2 ulasan:

Atiqah Adnan on August 14, 2010 at 7:45 PM said... BALAS

me too..rindu sangat.. ayah dan ibu kita hebat... tiada sapa pun boleh tandingan diorang kan.. hiii~

walaupun jauh mereka tetapdihati..
tak sabar nak tunggu raya.. dapat kumpul ramai2 n dapat pakai baju sama lagiiii.. ^^

~mia~ on August 15, 2010 at 12:14 AM said... BALAS

kan3...hehe..bule nk shopping kt KL kak long?hehehehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan