Salam Ramadhan.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, August 12, 2010

Salam Ramadhan..

Dicatat oleh m i a di 2:14 AM
Assalamualaikum..



salam ramadhan uols..

see...da masuk ramadhan balik kan..adoihhyaii..kejap je kan3..hhehhee..uols puasa ke tak harini??hehhhhh...
(T_T me'ah cakap orang..macam dia puase..haiisshhh)
..ahhahaa..tahun ni 1st time puasa dengan safwan..da 1st sahur dengan dia da..muhahahha..(me'ah, 1st sahur pon nak egat kan..mestila..hehe)

yeahh...minggu depan mungkin saya balik melaka..sape nak berbuka sesama??nak??saya call ibu sebelum berbuka tadi..huwaa..ibu masak lauk asam pedas..mengancammlaa haii..orang kata, bulan puasa ni seswai kalu nak berdiet, betol ka ea??huhuhu...me'ah nak try diet jugak ni..tapi tadi sahur kemain banyak lagi nasi...hahahaa...

takpe ke kalu kita tak bersahur ea?orang kata sahur tu membezakan puasa umat islam dengan puasa agama lain..betoi ka?..teregat masa zaman kanak-kanak kan...masa muda mudi, kakak3 masih anak dara..kami kemain liat nak bangun sahur tau..lagi-lagi kak ngah saya..(sekarang da jadi hot mummy oke)
puas la hai mengejut dia..last3..hampehh..tak bangunnye laa...hehhe..kak long pulak..selalu bangun minum air masak je...hehe..see, cara diet yang bagus oke...(syuhh..patot bdan die slurrpp3..ahah)

adik3 lagilaa liat nak bangun...kalu ikot cara kak me'ah ni kan..hahaha...saya basahkan tangan dengan air..(siap buat tangan bentok mangkuk lagi)..haha..pastu, bilas muka adik3..huwaa..gituu..hamekk ko..terkujat3 bangkit tido..hahhahaa..

adehh..rindunya nak sahur & berbuka sama tau...hehehe...
setakat ni kan...saya belum penah berbuka dengan kawan-kawan sekolah dulu lepas abes jadi budak3 dulu (konon sekarang da matang la..hoho)..hehee...insyaALLAH, tahun ni harap3 dapat la berbuka sama oke3...heheh..masa zaman sekolah dulu, hehehe...kalu sahur, mesti dengar suara pokcik Leman (dia da meninggal da..innalillah..) menjerit3 tau gune interkom asrama...macam ni bunyi die..

bangguunn...banngunn...sahurrrr...
bannguuunn...eeiiiiiiiii...bannngunnn sahurrr...
eiiiii.......

hahahahaa..lebih kurang gitu la..haipp..betol-betol ni tau..bukan maen3..memang ade bunyi 'eeiiii' tu oke..hahahaa..pastu berposak3 la budak3 ni bangun sebab pokcik takkan benti menjerit selagi bdak3 tak banguun..hahaha

haii laa..rinduunya zaman bdak3...dengan keluarga..dengan kawan3..ehhehe..tapi, bila da besar ni...semua da ada haluan sendiri kan..tapi keluarga saya masih macam dulu..liat bangun kemain lagii...adik3 akak..tungu korang ea...akak balik next week..liat nak bangun...siapla..hahahahaa..air mangkuk tangan (bukan mangkok tandas oke...haipp) akan ku bilaskan ke muka kalian..muhahahaha

muHAHAHahahaha..

MUHAHAHAHHAHAhhaha..

MUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH!!!!

ehem3..wassalam..

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan