--> if u wanna be my lova.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, September 25, 2010

--> if u wanna be my lova..

Dicatat oleh m i a di 5:07 PM
Assalamualaikum..

saya baru balik dari rumah pengantin perempuan..meriah sangat..hehe...buka je pintu umah, dengar lagu 'if u wanna be my lover' dekat pc umah..adehh...dari semalam kelmarin balik-balik lagu ni aje yang adik saya bukak..ape lagi, dengan laju-laju saya berjalan pegi ke pc...kemain lagi eman (adik ke 6) dan ajim (adik ke 5) saya gelak..huhu..ntah hape-hape la budak-budak ni..saya jengah sekejap..hak hak hak..patot la pon..hehehe..

korang tengok la sendiri oke...enjoy!


video


hehhee...hahahaha..hohohoho.....yuyu, sila tengok ni oke...bole bikin hati senang balik tak??

ok da..

~wassalam~

2 ulasan:

yuyu on September 25, 2010 at 10:26 AM said... BALAS

wahhh!aku-kah yuyu ?thanxs u so much n muchhhhh mia....!!!mmg bg bikin hati wa senang gumbira..muahhhhhhhhh

mia on September 25, 2010 at 10:28 AM said... BALAS

yuyu dear : ye..kamu la yuyu...

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan