AGAIN??damn!! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, September 28, 2010

AGAIN??damn!!

Dicatat oleh m i a di 3:22 PM
Assalamualaikum


damn...hari ni memang sangat indah dan berwarna-warni buat saya oke..

baeklah..pertama sekali..hari ni saya buat pembentangan dalam class..slide da lama siap..tapi rasa macam panjang gile..maaf ye kawan-kawan..slide aku panjang sebab penuh dengan ayat goreng definisi ja..pembentangan selesai..saya berjoget tanda hati gumbira..
MySpace
lepas pembentangan, lect buat kuiz pulak..saya da sedia mental dan fizikal..sama jugak dengan budak-budak kelas yang lain..sebab ada buku kat bawah meja lecturer da bagitau awal..so, saya dapat menjawab dengan jayanya..
MySpace
lepas jam 12, kami kena bergerak ke kelas lain..di sebabkan saya berjaya dalam kedua-dua tugasan tadi..jadi hati saya rasa bagai ditiup angin bayu..sepoi-sepoi bahasa..(hoh?)..so, saya berjalan tapi rasa macam menari-nari pulak kaki ni..seyes saya tipu..
MySpace
tapi sebelum tu, saya ada borak dengan member sebelah saya..hasina namanya..dia tanya saya tentang jawapan kuiz, saya cakap banyak saya hentam je..(nampak tak saya tipu disitu)..tapi memang banyak yang saya hentam la..hohoho..sina cakap..tak baek tau gitu..saya da rasa lain macam da...

MySpace
tapi, saya cube cover kegusaran saya..dalam kepayahan men'cover' tu, saya rasa macam tangga depan saya bergoyang-goyang..bergerak-gerak macam eskrim escalator..saya turun tangga dengan berhati-hati..betul ni..memang sangat berhati-hati saya pijak anak tangga tu..tapi..hohohoh..huhuhuhu..hahahahha.. memang hari ini hari yang sangat bertuah buat kawan-kawan saya ye...saya jatuh tangga..ye...betul tu..jatuh tangga di dewan kuliah..ya..tepat lagi..di depan budak-budak kelas yang memang mantopp la..ye...sangat betol...jatuh dengan gaya yang cukup marveles yang bisa membuatkan budak-budak kelas saya ketawa dengan gaya berjoget oke....sampai hati korang kan...jadi ape yang saya rasa sekarang..

MySpace
saya rasa tak berguna..hilang muka ayu yang selama ini saya banggakan..(harammm)


MySpace
saya rasa macam dunia ini gelap gulita...


MySpace
so, ape lagi..saya berjalan keluar kelas dengan gaya perlahan..


MySpace
dan terus memecut  laju bila da sampai kat pintu keluar..sambil pinjam bahu sina nak tutup muka yang kemaluan -maluan..



cukup la sampai di sini..seyes saket weehh jatuh terduduk..siap terbaring bagai otromen lagi..adeshh..mia..mia..memangsengalbengalyangteramat!

ok da..

~wassalam~

MySpace
pstt..kepada en Basri, picture aku jatuh tu, sila la delete ye..nanti aku kasi upah sehinggit oke...



18 ulasan:

~SukEMakAn~ on September 28, 2010 at 12:37 AM said... BALAS

alohai!
ciannye die
hehe
ops tegelak plak!
T_______T

mia on September 28, 2010 at 12:45 AM said... BALAS

Fazlina :
haha..gelak la yang..da puas kene berdas-das ketawa dr kawan3 tadi..haha

Najwa cik Qaseh on September 28, 2010 at 1:44 AM said... BALAS

alololo...
cian nye dia..
sakit lagi ke kaki tu?..

and lagi satu..
amat sadis bile mmbe amik gambar..

P/s:en.Basri..tolong delete yea.. :)

skool on September 28, 2010 at 2:05 AM said... BALAS

hehe...sweet je yee..siap ada cartoon agi tue wat karangan..!!hehe

skool on September 28, 2010 at 2:05 AM said... BALAS

lepas nie hati2 oke mkcik mia..!!

mia on September 28, 2010 at 5:02 AM said... BALAS

najwa dear :
hahaha..kan3..naseb ada yg faham..hehe..kaki tak saket..muntut yg bisa..adehai...tq komen ek..

skool :
hahhaa..nk kasi lagi touchin syg..hehehe..baekk..seyes..saket..

raihani said... BALAS

ahahaha.opss!
kamu mmg sengal mia
do u rmenber mase skolah kamu jatuh tangga jugak?
u still da same old mia dear.never changed~

mia on September 28, 2010 at 5:12 AM said... BALAS

raihani syg :
uikkss..yeke yang??hahahhaa..see, sape kate pisang tak mungkin brbuah 2 kali..hahha..seyes aku sengal gile arini wehh

hamzah ian on September 28, 2010 at 10:32 AM said... BALAS

rajin ko bace entry lame2 eyh.. tenkiu2.. hahaha..

mia on September 28, 2010 at 6:03 PM said... BALAS

hamzah :
haha..mane3 blog pon, sy akan tgk 1st entry dulu..but kamu punye mmg xleh blah..

Nur Hawa Mohd Zin on September 28, 2010 at 6:47 PM said... BALAS

mia aku memahami perasaan ko...sebab aku pernah gak..huhuhu

mia on September 28, 2010 at 6:51 PM said... BALAS

hawa :
hahaha..aku egat ko trjatuh depan cikgu matmor kan?hahahaha

Nur Hawa Mohd Zin on September 28, 2010 at 9:24 PM said... BALAS

alamak mia...ada ek aku jatih depan dia? waaa...tak hengat ma

mia on September 28, 2010 at 9:39 PM said... BALAS

hawa :
hehhe..ade la yang..masa tu kite maen kejar3..mase kat bngunan baru..pastu tibe bilik mesyuarat kot, cikgu kuar, pastu ntah mcmane, ko jatuh dpn dia..

Nur Hawa Mohd Zin on September 28, 2010 at 10:10 PM said... BALAS

huhu..mengapa kah ko ingat...hehe

mia on September 29, 2010 at 12:27 AM said... BALAS

hawa :
hahahahhaa....seyes aku ingat awe...sbb aku rasa bsalah sgt ko tahu x?hahaha

Nur Hawa Mohd Zin on September 29, 2010 at 9:55 AM said... BALAS

nape nak rasa bersalah pulak...huhu

mia on September 29, 2010 at 10:24 AM said... BALAS

hawa :
sbb time tu kan aku yg kjar ko..tak pasal3, terjatuh..gile tergamam aku..hehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan