--> Speedy Scandal (2008) | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, September 25, 2010

--> Speedy Scandal (2008)

Dicatat oleh m i a di 11:42 AM
Assalamualaikum


untuk entry kali ni, kredit untuk en otromen kecik sebab suggestkan muvie ni dalam entry ini..hhoho..memang terbaek la muvie ni.. siapa yang buhsan-buhsan tak tahu nak buat ape, bole la layan cerita ni..hehhe..klaka...seyes..lawak..memang berbaloi-baloi la...hehehe...


cerita ni mengisahkan seorang DJ...yang bertugas untuk sampaikan cerita-cerita kehidupan dalam konti beliau..dalam banyak-banyak stories tu, ada satu kisah seorang budak yang masih belasan tahun (kot..) tapi da jadi ibu tunggal..girl ni sedang mencari apak dia yang pun tak tahu ada kat mana..menurut cerita mak perempuan ni, mak dan apak dia bercinta masa sekolah, then terlanjur..then dapatla dia..hohoho..pastu permpuan ni pulak terlanjur dengan bf dia, then dapat la anak lelaki..(giler kiutt wehh!)..huhu..hukum karma kan..

so, dj ni suggest kan budak ni pegi cari apak dia..kebetulan budak ni pandai menyanyi, jadi  dia jugak dioffer untuk masuk pertandingan nyanyian anjuran tempat dj ni bekerja..so, budak perempuan ni pon pegi la cari apak dia..rupa-rupanya...apak dia ialah...jengjengjenggg...hehehe..nak tahu lagi, korang tengok la sendiri oke...memang mantap.terbaek.marweles laaa.





ni la anak budak perempuan tu..sangat comel tau..hahaa..nama Wang Seok Hyun..part yang paling saya suka ialah time dia tolong atok dia g usha cikgu tadika..hahaha...konon..hebat-hebat..


so, itu saja untuk hari ni..letih mendownload..tak bole sabar sangat..selesai download terus tengok..hohoh..sampai tak tido satu malam..mata da macam mayat idup da oke..padan muke aku kan..hak hak hak..thanks safwan arif kerna mendodoikan saya  dengan lagu 'suasana hari raya'..hoho..tido yang berkualiti even sangat singkat..nak siap-siap pegi kenduri kawen..ohyehohyeh..dapat makan lauk pengantin..sebab saya yang buat hantaran..(aci ke?)

oke da..

~wassalam~

0 ulasan:

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan