4 Tips untuk dapat BE dari Nuffnang | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, March 12, 2012

4 Tips untuk dapat BE dari Nuffnang

Dicatat oleh m i a di 6:21 PM
Assalamualaikum..

hi semua,

yeah cuti sekolah bermula dengan berita gumbira. apa tak gembira pulak bila on Maybank2u tengok gaji da masuk kohkohkoh. plus dengan wang saku hasil make up dua tiga hari ni, rasa berbaloi-baloi sangat bila dapat bantu ibu ayah bayar bil Astro, hoho. satu pencapaian terkini untuk diri sendiri oyea.

cuti sekolah bermula dengan lagi berita gumbira dari Nuffnang. BE lagi oh tengkiu very bery much rasa nak berjoget setempat aje. syukur seribu syukur dengan rezeki ini.


kalau nampak iklan Miss World tergedik-gedik kat bawah entry ni, sila lah klik barang sekali dua ya. hheehhehe. cer klik cer klik.

saya pernah share tips untuk dapat BE dari pihak Nuffnang. antara 4 perkara yang paling diambil kira ialah :

1. Kemaskini bahagian 'Survey' akaun Nuffnang
2. Tampal unit iklan di tempat yang sesuai/betul
3. Gunakan ketiga-tiga unit iklan di blog anda
4. Keahlian eksklusif/ Status Glitterati

untuk bacaan penuh tentang info ni, bole klik SINI oke. jom dapat BE ramai-ramai aha!

oke da bai,

~wassalam~

6 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI on March 12, 2012 at 12:51 AM said... BALAS

tahniah kak mia..

mia on March 12, 2012 at 3:05 AM said... BALAS

@nuyui a.k.a miss YUI

thanks syg :)

♥ NuR 'aQiLaH ♥ on March 12, 2012 at 10:31 AM said... BALAS

sejak tukar url, susah BE nk lekat. wuu

cikpia on March 12, 2012 at 11:32 PM said... BALAS

sila blanja!!!

mia on March 13, 2012 at 5:17 AM said... BALAS

@♥ NuR 'aQiLaH ♥

mia kan qila, lepas hantar ticket ke nuffnang, baru la dpt BE tau. cer qila try pulak

mia on March 13, 2012 at 5:17 AM said... BALAS

@cikpia

hehehe, bule bule, meh dtg melaka pia..hehe

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan