­--> FOTO POSING RAYA CONTEST.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, September 29, 2010

­--> FOTO POSING RAYA CONTEST..

Dicatat oleh m i a di 11:55 PM
Assalamualaikum..

 tengah buat aiseimen asignment sebenarnya ni..hehehe..tapi mata da lalok, so pegi la jalan-jalan jelajah blog..bertemu dengan blog cik lissa..hehehe..comel orangnya...belaja di uitm kampus melaka..hehe, nanti bole jumpa ye cik lissa..hehee..

so, saya serta merta dijemput untuk join contest posing yang saya rasa macam best jugak..heheh...betul kata cik lissa, time raya ni, memang gile banyak orang yang bergambar..setuju tak..hehehe..


contest ni mudah saje, cari picture yang terbaek, then join la...
thanks cik lissa cos buat contest ni..jadi saya dapat meluahkan perasaan saya yang lama terpendam ni..acehh..


  ini adalah picture saya bersama 2nd sister...Nurul Aaina namanya..

saya hanya nak sampaikan sepatah dua kata aje..

kak ina...
di hari yang mulia ini..
mia pohon keampunan..
hanya satu yang mia pinta...
pulanglaa..

dan bawak dak iman sekali okeyyyyy....

seyes rindu giler kat my 1st anak buah ni..
rindu sangat..
rindu tersangat-sangat..
terlalu rindu sangap sangat..

oke da..

ok tak cik lissa?
hehhehhe..


wassalam..

psstt : tag untuk kak long dan yann upsi..



8 ulasan:

Atiqah Adnan on September 29, 2010 at 9:04 PM said... BALAS

malas ar nk buat.. hehe T__T

yuyu on September 29, 2010 at 9:40 PM said... BALAS

mcm best je join contest camni..hehe..

mia on September 29, 2010 at 10:56 PM said... BALAS

kak long :
hahaa..ko kasi pic ko dgn abg rafiqy kt boyan serkam tu kak long..semart lol..

yuyu :
hehehe..join la yuyu..

~SukEMakAn~ on September 29, 2010 at 11:22 PM said... BALAS

eh
muke mia nmpk mcm muke kawan plak
smoga menang dear!

mia on September 29, 2010 at 11:52 PM said... BALAS

fazlina :
ye ke?hahhaaa...
thanks tau..tak nak join ke.?

♥♥LiSsA♥♥! on September 30, 2010 at 5:01 AM said... BALAS

salam. hai.
lisa da checked
thanks 4 joining

jemput kawan2 yg lain jugak.

btw gud luck deAr.
nnt lisa dtg lagi yer:)

mia on September 30, 2010 at 5:09 AM said... BALAS

lissa :
thanks lissa...

♥♥LiSsA♥♥! on December 5, 2010 at 9:19 PM said... BALAS

lisa dtg melawat peserta contest:)
jom join G.G.C lisa. suggestkan tempat percutian di malaysia dgn mnarik dn dapt hadiah:)
http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/giveaway-gift-from-cameron-ggc.html

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan