Konvoi raya | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, September 21, 2010

Konvoi raya

Dicatat oleh m i a di 8:13 PM
Assalamualaikum..


"mari..mari..mari.."
"selamat datang"

"datang lagi"
"selamat datang"
"terima kasih datang lagi"


ape yang aku merapu ni, ok baekla..korang mesti biasa dengar ayat bodek macam kat atas tu kan..hohoh..yang paling biasa dengar masa masuk pusat pakaian HARImau..(oiitt, bukan nama sebenar oke, nanti kene saman)..betol kan?lepas tu, budak promoter akan ikot kita..lagi dekat kita dengan baju, lagi dekat dia dengan kita..adehh...penah kene kan?biasa..biasa..bukan salah diorang..diorang buat macam tu sebab bos da sound awal-awal..lagi dekat jarak diorang dengan pembeli, bos akan kasi 10 % dari harga jualan, sebab tu, bile kita masuk je kedai, berebut-rebut budak-budak promoter nak serve kita kan..kan3?oke seyes saya tipu..

ni semua takde kene mengena pon dengan entry kali ni..hakhakkhakk..
aritu kan saya bersedih sebab tak dapat nak upload picture berkonvoi raya dengan kawan-kawan..memang mokcik-mokcik tu buat muka hagak-hagak-konvoi-tahun-depan-kot-aku-dpt-tengok-pic-tukan?..jadi, saya pon takot kene sekolah dengan mereka, jadi tu pasal la saya buat entry ni..jadi..jadi..jadi...

bestkan raya..memang best..dapat kumpul dengan family n kawan-kawan..lagi-lagi member yang kemain payah nak jumpa..so, rayalah masa yang paling seswai nak jumpa, pelok, cium segala bagai. macam biasa, saya dan my gojes lovely superb BFF, memang tak penah miss konvoi raya..lagi-lagi bila masing-masing da kerja, bersayap kereta..konpom terbang tinggi-tinggi gaya bebas kan..(ehh?)

kiteorang sempat beraya 9 buah rumah dalam masa satu hari..hebat tak?hebat kan..hohoo...belum..belum cukup hebat untuk dibanggakan..saya setiap kali 1st aidilfitri, hamper 15 buah rumah perlu dijelajah ye..15 RUMAH oke...bukan kedai bunga yang bole singgah belek-belek lepas tu belah..bukan..bukann
..haha..yeaahh..itu memang bole mendabik dada ye..(haipp!)

ikot plan sebenar..SEBENAR.. kami berkumpul jam 10am..tapi, janji melayu..tibe-tibe rasa nak berak..tibe-tibe sebelah kasut kucing bawak lari...jadi, dapat jumpa semua lebih kurang jam 11.45 am kot..takpe-takpe..masih dalam lingkungan waktu A.M..kami pergi dengan 2 bijik kereta kuda..hakhakk..satu kereta 3 orang..so total, 6 orang la mia uii..

1st rumah..seperti biasa, rumah bff saya yang vogue gile..nama Nini Ratna Dewi..huwaa..dengar nama pon da rasa vogue kan..hohoho..2nd house, bff saya yang paling manja gile babu oke..heehe..nora sayam..hakhakk..3rd, rumah bff saya yang sekarang jadi lecturer..(seyes jeles kat ko shila.hahah)...kecik molek ja budak ni..tapi, garang kemain..hehhee..lepas tu, lepas tuu..dan lepas tu..

lagik sekali, mesti korang tak suke tengok saya membebel kan..tahu da...baeklaah..biarkan potret berbicara oke...taraaaa....


jap..jap..


nora.ratna.raihan.shila.dham.ogy.jehan.me'ah-sayang-gile-kat-korang-tahu?


ok da...taraaaaa......

















1st time dapat duit raya dari senior sekolah..hahhaa
thanks sis aina..love u la!



acely, banyak lagi pic, kalu uols nak jenguk-jenguk..klik sini ye..
album syawal 1431H by mia
atau
album syawal 1431H by ratna


puas?(ape kene mengena dengan puas pulak ni?dushdushh)

ok da...
jumpa lagi oke uols..
sila jaga diri masing-masing ye (lame tak tulis ayat ni)

~wassalam~

2 ulasan:

skool on September 21, 2010 at 7:50 AM said... BALAS

hehe...hope kamu happy je selalu ok syg..sy sntiasa bersama kamu..yay!!=P

mia on September 21, 2010 at 7:18 PM said... BALAS

haahhaaa..thanks dear...kamu happy jgk tau..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan