Seliaan Pertama | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, February 25, 2011

Seliaan Pertama

Dicatat oleh m i a di 3:55 PM
Assalamualaikum..

salam jumaat semua..

nak kena update cepat-cepat ni, pasal jam 4 ade relief class *memang nak kena lempang kan..grr*

selasa lepas, saya di'observe' kali pertama oleh pensyarah..satu komen yang memang tak bole belah ialah.."kamu banyak guna perkataan 'ea' dalam percakapan ya"..APEKEHH..ya betol..ayat yang da dikenal pasti jadi mangsa ialah..

1. kamu jangan lupa kerja rumah eaaaa...
2. tolong senyap eaaa...
3. tak faham, sila tanya eaaa..

baek, mulai sekarang, saya kena ubah sikit gaya bercakap..eh lupe, ehem..lecturer jugak cakap, saya garang..auuwwww..kahkahkahkahh...

oke itu je..huhu..rindu la nak update laju-laju..aduhaii..takpe-takpe..11 minggu je lagi (t__0)

take care uolss..

~wassalam~

11 ulasan:

Anisa Hang Tuah on February 25, 2011 at 12:06 AM said... BALAS

hai mia...dah lame tak dgr kaba mia..
mia cikgu yg garang ke
heee
mesti student respect gilee kat mia
:)

JIJI YU on February 25, 2011 at 12:10 AM said... BALAS

muahahha...banyak ea..aku die cakap kamu cakap macam gaye mat rempit..tapi takpe bebudak suke..walupon saye tak suke

NuR 'aQiLaH on February 25, 2011 at 12:30 AM said... BALAS

cegu ni lembut+manja sgt eaaaa..

hiks ;p

MerLe on February 25, 2011 at 1:39 AM said... BALAS

haha..saya dlu slalu kna tgur kt pensyarah sbab slalu kata 'aaaaaaaaaaaaaaa'.. skg ni nsib baik dah ok ckit..

Cikgu CTE on February 25, 2011 at 1:46 AM said... BALAS

baiasalah pratikal kan...kena pantau pensyarah...

saya ni tiap2 tahun kena observe ..walaupun dah lama jadi cikgu...

yg kelakarnya saya pun diarahkan observe cikgu2 baru jugak...

Solihin Zubir on February 25, 2011 at 1:47 AM said... BALAS

awk ni garang ea? heheh..

khairiah said... BALAS

mia, ko dh kene observe ke?dhn dr lanang kan?mcm ne?aku kene minggu depan dgn Prof mahzan...cuaks...theee

yuyu lar on February 25, 2011 at 3:55 AM said... BALAS

hahhaaha...caner boleh kata mia garang sedangkan suara mia lembut macam bini zakuan tuh...ayu raudah ea...hahaha

♥ solehah ♥ on February 25, 2011 at 4:15 AM said... BALAS

yeyehh..chaiyok2 cikgu mia.hehe :)

Cik Ezy on February 26, 2011 at 4:31 AM said... BALAS

jgn garang sgt ckgu mia..
tkot ni..
ekeke..
jdk guru yg t'baek!

h A n Y S on February 28, 2011 at 6:38 AM said... BALAS

cikgu mia garang eaaa?
kenapa eaaa..?
ishh.nanti bdk2 takut eaaa..
hahahaha..
*kidding*
;p
;p

p/s:dah lama tak singgah sni..hai mia! XD

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan