Review : Bioglo ClearPore - Deep Cleansing Mask | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, April 30, 2011

Review : Bioglo ClearPore - Deep Cleansing Mask

Dicatat oleh m i a di 6:09 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

saya kat Melaka sekarang ni..al maklum.Isnin kan cuti..but sedihnya iman balik Johor..oh takpe..iman balik esok..so masih sempat beramas mesra dengan budak kecit tu..hohoho..

seyesly, lepas terbakar Rabu lepas, muka jadi hitam berkilat yu..hehhe..pastu sekarang da macam mengelupas sikit..alhamdulillah..harap cepatlah kembali ke sedia kala..caitt..baget hot sangat letteww kan..grrr..

oh yeah..saya da beli da peeling mask Bioglo dari Cosway tu..baru guna sekali jep..so far..oke kot..lepas pakai tu, muka jadi lembut gile..cuma saket sikit mase nak tanggalkan mask tu..hehee..lepas tanggalkan mask, korang cuci muka, dan terus pakai toner kat muka tau..sebab takut liang roma tak tutup lagi..jadi 7 keturunan bakteria dikuatiri bermaharajalela pulak nanti..huhu..


Harga terkini RM 28.00


Tips Penggunaan Bioglo ClearPore

mengikut cadangan, seeloknya guna mask ni 2 kali seminggu or sekali seminggu pon oke kot..sebab kalau guna terlalu kerap, takot kulit jadi kering..tapi kan..saya tak tahu la korang yang da penah guna produk ni dapat hasil macamane ya..but pada saya pulak, mask ni macam tak berapa berkesan pada bintik hitam kat hidung..lepas tanggal mask tu, saya perlu guna pulak Biore Pore Pack untuk keluarkannya kasi licin..huhu..but its okey..1st taim guna kot..hehhe *cover der..coverr balik*


Biore Pore Pack

yang pasti, lepas guna, kulit muka memang jadi licin gileww laa..hehe..itu tak tipu ya..korang try laa..RM 28 tu bole tahan 2, 3 bulan jugak la..kalau guna seminggu sekali ya..hehe..

all da best uols..oke da bai..

~wassalam~



6 ulasan:

♥ solehah ♥ on April 30, 2011 at 4:08 AM said... BALAS

ha aa kak mia..solehah guna nie skrg..kurg bekesan bntik hitam kt hidng :)

tp.yg lain2 oke :) hehe

Cik Ezy on April 30, 2011 at 5:22 AM said... BALAS

rase nk try jgk la..
bintik hitam byk kat idong ni..
huhu

yuyu lar on April 30, 2011 at 5:26 AM said... BALAS

mia..yuyu ade pakai yg nih tapi kan kalau guna telo dan buat masker sendiri lg berkesan dari yg nih...hehe

mia on April 30, 2011 at 6:17 PM said... BALAS

@♥ solehah ♥

kan dear..huhu..ade rse mcm regret pon ade gak beli ni..huhuh

mia on April 30, 2011 at 6:19 PM said... BALAS

@Cik Ezy

babe..mia suggest better beli yang Biore Pore Pack tu ezy..lagi berkesan rasenya tau..seyes ni

mia on April 30, 2011 at 6:19 PM said... BALAS

@yuyu lar

yu...ajarlah camne nak buat masker tu babe..byk kali da mia tanya tau..ehhee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan