Gambar Terbaru Miss Malaya | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, April 26, 2011

Gambar Terbaru Miss Malaya

Dicatat oleh m i a di 5:40 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

2, 3 hari ni saya jadi jurulatih untuk kawad kaki pengakap..hahaha..tak pasal-pasal jadi bidan terjun da saya ni..esok budak-budak ni nak lawan da kat SMK Ampang Pecah..semoga mereka ni dapat buat yang terbaek la ye..berkobar-kobar saya create gaya kawad formasi untuk diorang ni tau..hakhakhaka..lebih cikgi dari muridnya kan..sabar je lah..

ehem..acely kan..saya berazam nak budak-budak ni dapat tempat dalam pertandingan esok tau..at least pon kan..tempat ke 3 laa..hhuhu..sebelum ni, sekolah tak penah dapat tempat dalam mane-mane pertandingan kawad kaki NGO tau..huwaa giteww..kemain impian tinggi melangit kau tengok..grrr..hhahaha

ni hujan, so berenti kejap la buat latihan..tadi ada budak tegur 'cikgi pakai blusher ke?'..takde maknenye, muka jadi merah gile terbakar sebab gile panas tadi..bayangkan berjemur dari jam 8 pagi sampai 11 pagi, balik umah, siap-siap gi sekolah jam 12.30pm, latih kawad lagi jam 2.30pm sampai sekarang..naseblah hujan..hahahahha..takpelah kan..muka hitam sikit..lepas ni bukan merasa da, ye tak..

hope semuanya berjalan lancar je kan..amin..amin..oke,meh cuci mata dengan picture terbaru MiSs Malaya ni..layanzzzz...







terbaek kan..gigi iman da tumbuh sebatang je kat tengah-tengah..rase nak tumbok je muka budak kecit ni..hahahaaa..eh uols semua sila jaga diri elok-elok wokey..pasal sekarang ni cuaca tak menentu..tengahari kemain panas, petang sikit hujan..so, sediakan payung sebelum hujan oraitt..

~wassalam~



6 ulasan:

alinac lover on April 26, 2011 at 4:37 AM said... BALAS

hebat ah ajar kawad! hope dorg dpt tempat dlm pertandingan~

yuyu lar on April 26, 2011 at 5:28 AM said... BALAS

woahhh rase nak tarik pipi iman nih...comel lorh..haha

J.Y.M said... BALAS

comelnye iman..camane dgn die..ok ke pas jatuh ari 2?

mia on April 27, 2011 at 2:11 AM said... BALAS

@alinac lover

amin..berjaya lina..dapat 3rd place..nnti mia buat entry oke..

mia on April 27, 2011 at 2:12 AM said... BALAS

@yuyu lar

hahaha..kan dear..mmg comel gile..

mia on April 27, 2011 at 2:12 AM said... BALAS

@J.Y.M

aik..mane tahu ni?family mmber je yang tahu pasal jatuh tu..sape ni ya?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan