Nuffnang Premiere Screening of Scream 4 | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, April 9, 2011

Nuffnang Premiere Screening of Scream 4

Dicatat oleh m i a di 6:24 AM
Assalamualaikum..

hi uolss..

ehem..saya di Melaka sekarang ni..oyeah oyeah..sampai rumah, da agak malam, but still nak tengok iman dulu...adoiyaii..rasa nak berjoget setempat je tengok budak kecik ni tido.. khakhakhaka..kaki bersilang, tangan tutup muka gaya kajol menari..faham? hehehe..gerammnye..oke bawak mengucap mia..

oke, back to da topic..acely, saya da lame sangat tak join free tiket dari Nuffnang..last few days, gatai tangan nak reply komen di website nuffnang untuk Nuffnang Premiere Screening of Scream 4..alhamdulillah..berjaya..hahahha..


so, sape dapat free tiket ni, bole la jumpa kat One Utama, Rabu ni yaa..silakan bawa ape-ape yang bole buat tutup mata..pastu jerit kuat-kuat..nama pon scream kan..ahhaa..ok da mengarut..

ORANG GILA COKELAT DI SINI

minggu depan, hari jadi budak muda sebulan dari saya..ehem..hadiah ape nak kasi ek..ohoho..

oke da bai..

~wassalam~



10 ulasan:

MerLe on April 8, 2011 at 4:01 PM said... BALAS

bg kad tanda ingatan.. =)

JIJI YU on April 8, 2011 at 5:37 PM said... BALAS

ehhe..camno nak reply komen tu ek..aku pon nak jgk..eh2..mnggu depan eh..hurm..

yuyu lar on April 8, 2011 at 6:53 PM said... BALAS

caner bleh dapat ni mia?buat entry ke?

Anisa Hang Tuah on April 8, 2011 at 7:19 PM said... BALAS

bagi hadiah ciuman & pelukan

ngeeeee
;P

Cik Ezy on April 8, 2011 at 10:38 PM said... BALAS

hoho..
bestnye dpt tiket pree..
huu..
cik ezy sdh jeles..

mia on April 9, 2011 at 3:56 AM said... BALAS

@MerLe

nice idea jugak tu babe..hehehe

mia on April 9, 2011 at 3:57 AM said... BALAS

@JIJI YU

senang je..gi kat website nuffnang, kat home. pastu ada iklan free tiket tu, view la..kat bahagian bawah, klik utk komen..

mia on April 9, 2011 at 3:57 AM said... BALAS

@yuyu lar

x yuyu, kali ni just drop komen je..kat website nuffnang

mia on April 9, 2011 at 3:58 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

alahai..budak tu laki la dear..ehekhek..

mia on April 9, 2011 at 3:58 AM said... BALAS

@Cik Ezy

senang je ezy, slalu tgk kat website nuffnang ek

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan