Purnama Merindu.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Tuesday, April 5, 2011

Purnama Merindu..

Dicatat oleh m i a di 6:23 PM
Assalamualaikum..

kau tengok, tajuk pon nak yang auta, auta belaka..grrrr..tak lah..tiba-tiba rindu sangat dengan budak kecik kat Melaka tu..mesti da pandai jalan sikit-sikit kan sekarang..hehee..rindunye..

kenapa ek, budak kecik, kita rasa macam cepat je besar..minggu ni balik, tengok da pandai senyum..bulan depan balik, eh eh..da pandai tampar orang..kemain lagi..orang kata, budak time kecik-kecik, buat kita rase nak sepak diri sendiri sebab comel sangat..but bila da besar..buat kita rase nak sepak-sepak je die, sebab nakal nauzubillah..akhekehkhee..

iman kalau nakal, mama geget je pipi sampai merah jadi badut..auww..ntah kenapa, dulu saya suka tengok budak kecik menangis..kalau die senyum, saya agah dengan muka garang, kasi budak tu menangis..hahahaa..kejam gile ek..sabar je la..

korang tengok budak kecik sorang ni..meroyan ai sorang-sorang kat sini tawww..






kau nampak?aduhaii..terseksa hati ai macam ni laa..nak balikk Melakaaaa...huhuhu..sape tolong sponsor saya nak balik melaka meh..hehehhee..

oke da bai uolss..

~wassalam~



5 ulasan:

Cik Ezy on April 5, 2011 at 3:41 AM said... BALAS

ololo..
comel giler..
rase nk cubit pipi die laju2..

JIJI YU on April 5, 2011 at 4:47 AM said... BALAS

ehhe..bersabor le cikgu..nak cuti dh tak lame lagi

Anisa Hang Tuah on April 5, 2011 at 5:25 AM said... BALAS

comelnye dieeee

Atiqah Adnan on April 5, 2011 at 6:30 AM said... BALAS

iman dah pandai keluar dari walkernye dengan sendiri.. sampai kepala tertumus dilantai.. iman berani woooo!!

mujahidah muslehah on April 6, 2011 at 12:28 AM said... BALAS

alalahai..cutenyerr baby nie.

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan