Akhirnya, Kini Pasti! | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Friday, May 20, 2011

Akhirnya, Kini Pasti!

Dicatat oleh m i a di 5:09 PM
Assalamualaikum..

selamat petang semua..

akhirnya, hari yang ditunggu-tunggu tiba..hari ini, Jumaat, 20 Mac 2011..hari terakhir praktikum..hari terakhir saya belajar..hari terakhir bergelar seorang pelajar jurusan pendidikan di Universiti Pendidikan Sultan Idris..ape rasanya me'ah?? tak tahu..hati jadi tepu sebab teruja dan sedih..teruja sebab tamat penantian, sedih sebab akan tinggalkan sekolah..dan kawan-kawan seperjuangan..aduhaii..

eleh..poyo gile kau me'ah..orang laen abes belaja jugak, takde heboh bagai gile macam engko..kehekeh.. alahaii..saya ni hati tisu sikit..bukan tisu toilet kat times square atau puduraya versi lame dolu ya..tapi tisu kat hotel Hilton tu *nak jugaakkkkk!!* hahahaa..oke fine, melalut da..

dalam sedih dan teruja ni, saya happy jugak, sebab akan balik Melaka..oyeaaa..akan bercuti panjang..dan akan menambahkan berat badan..AHA! chOiiii..dan akan berkesempatan untuk update belog sesuka hati saya lepas ni..muhahhaa..

dan dalam sedih, teruja dan gumbira ni, saya juga ada rase gerun, ngeri, seram dan cuak untuk tunggu keputusan tempat posting nanti..OMG! takpelah, saya harapkan yang baek-baek saje la eak..

see, hujan mulai turun, sama juga dengan hati saya yang bagai empangan retak seribu dan hampir pecah ni..Safwan awal-awal lagi da pesan, kawal air mata..jangan menanges..hahhahaa..tau saje kamu kan, dear..

hari ni update versi laen, esok lusa, sape tahu kan..kot versi laen pulakk..hhahaa..

oke da bai uols..

~Wassalam~



10 ulasan:

Atiqah Adnan on May 20, 2011 at 1:16 AM said... BALAS

selamat pulang makcik!! ibu paling tak sabar tunggu ko balik.. banyak keje nak kena buat siap laa ko!! kena kemas rumah basuh baju.. huhuu.. yg paling penting meneman ibu bergosip HAHA~

mia asal tak jenguk belog kalong.. klong jenguk sambil kelik nuff ko tau.. cepat balas sekarang!

JIJI YU on May 20, 2011 at 2:31 AM said... BALAS

puh33333...ko dapat posting kelantan..

kembatolo™ on May 20, 2011 at 4:23 AM said... BALAS

perghh.. da abis balaja. kalaulah gua pon dah abes.. mungkin kita boleh... hahahha

darul_makmur@yahoo.com said... BALAS

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

~~zAnAfAhMi~~ on May 22, 2011 at 3:09 AM said... BALAS

amboi comeinya mak nenek tu....gigi ada tak? mesti rongak kan? hehe...ni makcik zana nak cubit pipi skit!!

mia on May 24, 2011 at 11:43 PM said... BALAS

@Atiqah Adnan

hahahaa..tau da..tenaga btol3 dikerah ni tau..hehehe

mia on May 24, 2011 at 11:45 PM said... BALAS

@JIJI YU

caittt..jauhhnyee..puhpuhpuhhh..mintak jauhkan..hekehkeheke

mia on May 24, 2011 at 11:46 PM said... BALAS

@kembatolo™

hahaa..kamu lagi bape lame blaja en kemba?

mia on May 24, 2011 at 11:46 PM said... BALAS

@darul_makmur@yahoo.com

sila3..

mia on May 24, 2011 at 11:46 PM said... BALAS

@~~zAnAfAhMi~~

gigi ada 2 ketul je makcik..ehekhekheke

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan