'LIKE' anak dara.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, July 3, 2011

'LIKE' anak dara..

Dicatat oleh m i a di 9:56 PM
Assalamualaikum..

hi readers,

semenjak dua menjak tiga menjak ni, saya kurang sihat sikit sebab selalu sangat rasa nak pitam. tak tahu kenapa, kawan-kawan suggest pergi rujuk doktor kot ada perkara yang serius. tapi sibuk kerja dan kondisi badan yang tak menentu buatkan saya jadi tak berpeluang langsung nak ke klinik..huhuhu..cheh! yang benarnya, kau malas kan?grrr

baeklah, nak mintak tolong korang bole ke? bukan paksaan ya, cuma kalau sudi, "LIKE" la picture anak saya ni..alalalaa..

1. LIKE Lollytot Fan Page ni
2. LIKE picture Qistina Batrisya kat bawah ni ya


KLIK GAMBAR DENGAN SENYUMAN
Name : Qistina Batrisya Binti Shahril Hazry Arif
Age : 3 years
Gender: Girl
Location: Raub Pahang

sudi-sudilah vote/LIKE anak dara ni ya. Thanks alot korang. dan lagi, silalah jaga kesihatan elok-elok uols..

oke da bai

~wassalam~

p/s : rasa nak makan coka-coki pulak..



3 ulasan:

MerLe on July 3, 2011 at 7:18 AM said... BALAS

comel~ =) dah vote....

mia on July 3, 2011 at 7:27 AM said... BALAS

@MerLe

thanks dear, hehehe

azwa amani on July 3, 2011 at 7:54 AM said... BALAS

comelnya... huhuhu coka coki..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan