“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay” | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Saturday, December 31, 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

Dicatat oleh m i a di 12:59 AM
 .STICKY POST. scroll ke bawah untuk lihat entry baharu.


HARAP MAAF, PENYERTAAN GIVEAWAY INI TELAH DITUTUP LEBIH AWAL OLEH PIHAK PENGANJUR

Assalamualaikum..

hi semua,

waaa, sejak akhir-akhir ni saya berkobar-kobar pulak nak join giveaway. yeahh, ini giveaway paling hot sebelum 2011 tamat hujung tahun ni. giveaway kali ni khas dari Cik Nisa Kay yang tengah hot pasal Maybelline’s Favourite Blogger, dan beliau jugaklah pemenang giveaway dari Irine Nadia ni, oh sangat bertuah oke. acely saya sangat jeles ehem.

tapi tapi tapi, disebabkan The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay ini terlalu AWEsome dengan hadiah yang memang tersangatlah best, hati terus jadi terubat dan berkobar-kobar nak join oyessss!





da tengok hadiah? pertama kali giveaway anjuran blogger yang ada hadiah macamni punya gileeee banyak. 88 hadiah untuk dimenangi oke!! so mari semua join giveaway ni. manalah tahu kot jadi insan bertuah kan. amin amin.

berikut adalah senarai sponsor 88 hadiah untuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay” ni. jom terjah mereka-mereka ini ya, cekikdaud!!

      ❀ Mrs Lady's Stylo
      ❀ Eight Designs Boutique (EDZ)
      ❀ Pretty Pop
      ❀ Jiwa Chenta STUFF
      ❀ Online Hijab E-Boutique
      ❀ Firzara Collection
      ❀ The Bag Galore
      ❀ Wanblur - Shazwan Azizan
      ❀ Darkbatman
      ❀ Pretty Lens Store
      ❀ MadamMondoq
      ❀ Cik Nurul Pinky
      ❀ Luvika Territory
      ❀ Nurul Liyana
      ❀ Fieyona Amani Atelier
      ❀ Queen Attack
      ❀ Suci Shawl & Scarf
      ❀ Yaya Flanella
      ❀ Blog Cik Bunny
      ❀ Media Jer!
      ❀ Cik Bintang
      ❀ Shawlistaa Beauty Scarf
      ❀ MyraVea
      ❀ EZ Lovey Craft
      ❀ HijaBook
      ❀ Islamio Paradise
      ❀ Daniel Adie
      ❀ Innanie Ariffin

da cekikdaud ke? kalau tengok sidebar belah kiri tu, ada saya buat blog list untuk senarai sponsor “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay” ni. so, bila-bila free nak terjah mereka pon buley oke uols.

oh ya, ada lagi yang best gileee tentang giveaway Cik Nisa Kay ni, ada hadiah menarik untuk top referral tau. makanya, entry ini akan jadi sticky post sehingga tamat giveaway ini, iaitu pada 31 Disember 2011. mari join ramai-ramai sebab ada 88 hadiah untuk dimenangi okeeyyyy!



 
huwa, serius asaited dan rasa berdebar-debar time taip entry ni ekhkehkeh gile teruja ni. mane lah tahu, kot ada rezeki saya. sambil-sambil tu, bole cuci mata singgah blogshop yang jadi sponsor giveaway ni kan. jom join ramai-ramai dan menangi hadiah yang AWEsome tak hengat oyeaaaassss!


TARIKH TAMAT GIVEAWAY : 31 DISEMBER 2011

 
oke da bai,

~wassalam~

4 ulasan:

Nisa Kay on December 9, 2011 at 12:53 AM said... BALAS

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

mia on December 13, 2011 at 5:31 AM said... BALAS

@Nisa Kay

thanks nisa :)

SYAFIQAHSALEH on December 19, 2011 at 3:11 AM said... BALAS

Good luck :)

mia on December 26, 2011 at 5:30 PM said... BALAS

@SYAFIQAHSALEH

thanks dear :0

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan