AFF Suzuki Cup 2010 - Isu Laser Hijau | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, December 27, 2010

AFF Suzuki Cup 2010 - Isu Laser Hijau

Dicatat oleh m i a di 3:53 PM
Assalamualaikum..

hi uols..da lunch ke?

huwaa..hangat ek pasal isu laser hijau kat stadium semalam..



tak hagak-hagak banyak tujahan laser dituju pada muka Markus, gol keeper indonesia..

padahal laser hijau ni da ade dari perlawanan indonesia vs malaysia di peringkat kumpulan lagi..ala, yang lawan kat indon, malaysia kalah 1-5 tu..masih ingat?

just nak cakap, betapa bangangnya IF/JIKALAU/KALAU laser hijau tu adalah hasil pekerjaan rakyat Malaysia sendiri..

kalau betol laa kan..ntah macamane la naseb Malaysia bila lawan kat Indonesia rabu depan ni nanti ek..hope takdelah diorang pakat tujah beribu-ribu laser kat muka gol keeper kita pulak..huhu..

mesti ramai menanges tengok keeper hot KHAIRUL FAHMI BIN CHE MAT terseksa menepis bola sekali menepis sinaran laser..hamekk kau, kasi nama penuh terus..CAPS LOCK lagi ya..akhakhaaka..gataii..


hamboi en fahmi, hang makin hangat ea sekarang..hehehe..

ape pon..all da best untuk Harimau Malaya..meh doa sama-sama ya..

saya nak ulas banyak-banyak, kang takot salah fakta pulak..hehehe

ok da bai..

korang nak lagi menarik, klik sini ya..

~wassalam~

12 ulasan:

nazirulhazwan~ on December 27, 2010 at 12:07 AM said... BALAS

ang mesti tak tau satu fakta kan??
mamat ni member zaerr, p mintak no tepon cepat.haha

Anisa Hang Tuah on December 27, 2010 at 12:12 AM said... BALAS

khairul fahmi

a spiky
chinese look
a sasa body

i sgt terujaa
hehee

sekuk tawa on December 27, 2010 at 12:58 AM said... BALAS

muehhe..hade student saye dok cakap saye adek die ni le..

mia on December 27, 2010 at 4:44 AM said... BALAS

@nazirulhazwan~

seyes ke dato?sy siap tnye zaer lagi ni oke..ehkheke

mia on December 27, 2010 at 4:45 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hahhaa..hamboi nis..ehem..nnti mia rekemen kan dia oke..allalala

mia on December 27, 2010 at 4:45 AM said... BALAS

@sekuk tawa

haa sudah..hehee

nur on December 27, 2010 at 5:28 AM said... BALAS

mia
Amboi2.. ni entry tentang laser ke tentang keeper mesia?
'ALL IN ONE

alinac lover on December 27, 2010 at 7:05 AM said... BALAS

risau jugak kan..kang habis lah x nampak bola

Sophia Rani on December 27, 2010 at 11:53 AM said... BALAS

haha.. tau tak pe.. hope team malaysia tak kene hentam balik dgn penyokong indonesia.. hehe...

btw, cool gila si penjaga gol msia.. walaweyhhh

mia on December 28, 2010 at 2:42 AM said... BALAS

@nur

hahahaa...serampang dua mata yang..bole?kehkehekhee

mia on December 28, 2010 at 2:43 AM said... BALAS

@alinac lover

tu la..hope semuanya lancar ajela..kan

mia on December 28, 2010 at 2:43 AM said... BALAS

@Sophia Rani

hope so dear..hehee..kacak kan..agagagaa

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan