AFF Suzuki Cup 2010 - Jupe Buat Laser Sendiri. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 29, 2010

AFF Suzuki Cup 2010 - Jupe Buat Laser Sendiri.

Dicatat oleh m i a di 10:40 AM
Assalamualaikum..

Usaha ganggu tumpuan pada perlawanan akhir Piala Suzuki

JAKARTA: Aktres seksi terkenal Indonesia, Julia Perez (gambar) yang terkenal dengan panggilan 'Jupe' berikrar mengganggu tumpuan pemain Malaysia dalam perlawanan kedua final Piala Suzuki AFF di sini, hari ini.



Jupe kesal dengan tindakan peminat bola sepak Malaysia mengganggu pemain Indonesia dengan melakukan ‘serangan’ laser ketika perlawanan pertama di Stadium Bukit Jalil, Ahad lalu.

Oleh sebab itu, dia akan membalas dendam dengan mengenakan pakaian seksi yang nampak dada bagi mengalihkan perhatian anak didik K Rajagobal.

Perkara itu disuarakannya ketika dihubungi wartawan Indonesia yang kemudian membuat soalan susulan sejauh mana dia serius dengan hal berkenaan.

“Ya, saya serius. Biar semua pemain bola sepak Malaysia buta. Saya akan pakai baju belahan dada supaya mereka buta. Ini adalah laser ciptaan saya,” katanya lagi.



seyes rase nak lempang-lempang diri sendiri je bile baca benda ni..

ni sebelum saya post entry ni, dari semalam dah gelak kaw-kaw punye..hampir-hampir terburai isi perut sebab gegaran yang melampau..ok, itu tipu..

alahaiii..haiii..haiii..*korang nampak tak gema di situ* tak tahu nak kata ape da..

cuma, selidik la hingga ke akar umbi untuk tahu kebenaran, jangan hanya mendengar ulasan-ulasan orang sekeliling..lepas tu buat statment..kalau tak betul, malu nanti..

korang nak lagi hangat?klik sini meh

ok da bai

~wassalam~

22 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 28, 2010 at 6:43 PM said... BALAS

murah gile ah si jupe ni
moron!

hehehe

The Nurul on December 28, 2010 at 6:48 PM said... BALAS

hahahahha gelakkan aje. sebab bola pun bole jadi macam ni. haih

mia on December 28, 2010 at 6:51 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hehehe..lawak je, tak tahu ape3, tak pasal3 buat spekulasi sendiri..

mia on December 28, 2010 at 6:52 PM said... BALAS

@The Nurul

ntah..adeshhh

kata kila on December 28, 2010 at 6:54 PM said... BALAS

bodo.muke dah lah tak lawa.kalau macm maria ozawa tak pe gak

Lizzie Yasmin on December 28, 2010 at 7:07 PM said... BALAS

glabah lar indon nie.. vietnam n philipine tak kecoh pun hal nie.. dorang plak glabah... klu loser to loser jgk... klu nk bogel pun silakan... pemain kita tak gentar...

Cik Ezy on December 28, 2010 at 7:22 PM said... BALAS

mcm2 la.. aduyai... dasat dunia skrg..
hihikk

mia on December 28, 2010 at 7:24 PM said... BALAS

@kata kila

ntah, dia baget mcm pemain malaysia bole nampak dia la dlm ribu riban manusia tu..adehhh

mia on December 28, 2010 at 7:24 PM said... BALAS

@Lizzie Yasmin

huhu...padahal laser hijau ni da ade dari 1st game kt tempat dorg lagi kot..ape nak bising-bising..adeh

mia on December 28, 2010 at 7:25 PM said... BALAS

@Cik Ezy

ahahaa..klako ek yang..

tqaAwesome on December 28, 2010 at 8:26 PM said... BALAS

hadoiii desperate sgt la indon ni nak menang, siap sanggup gadai maruah.
eeei tolong la.

hehe ^_^

alia shahira on December 28, 2010 at 8:51 PM said... BALAS

eww ntah hape hape laa. murahh gilaaa huhuhu~

Sophia Rani on December 28, 2010 at 8:52 PM said... BALAS

ngok ngek betol pompuan ni kan..kalau cm ni la niat diorg nak jatuhkan pemain kita, mmg susah la nk menang... mcm cantik sgt je tetek pompuan ni... better bogel je lari2 ikut refree kat padang nnt... muahahaha...

eeee... tak sbar nk tgk malam ni... go go Harimau Malaya!!!

sekuk tawa on December 28, 2010 at 8:56 PM said... BALAS

bes lau kena laser ni..hahaha

mia on December 28, 2010 at 9:23 PM said... BALAS

@tqaAwesome

ehehhee..seyes nak tgk cmne rupe pakaian die mlm ni..hohoo

mia on December 28, 2010 at 9:24 PM said... BALAS

@alia shahira

hahaha..demi negara segalanya sanggup..even maruah sndiri..adehaii perempuan ini..

mia on December 28, 2010 at 9:25 PM said... BALAS

@Sophia Rani

kehkehkehe..tu la pasal..kalau tmpat duduk die tgh padang laen la...

mia on December 28, 2010 at 9:25 PM said... BALAS

@sekuk tawa

caiitttt..ekhekhekheke

haidi takeAfoto on December 28, 2010 at 9:43 PM said... BALAS

ni la contoh celebrity yg popular sebab muka..x educated langsung...ehh popular ke die??hehe

tp klu btul die wat cmtu ok gak..nak tgk gak seksi cmne mksud die tu..hehe

mia on December 28, 2010 at 10:19 PM said... BALAS

@haidi takeAfoto

ahkahkaha..ntah xthu la popular ke tak..seyes sy xkenal pon minah ni

nerves on December 29, 2010 at 2:23 AM said... BALAS

oh...kene fokus tgk bola malm ni
takleh miss sesaat pun..
mane tau kamera tetibe fokus kat belahan dedada tu..

=p

mia on December 29, 2010 at 3:53 AM said... BALAS

@nerves

caitt..memang hot la kalau camera focus kat sane aje..ekeheke

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan