Akhirnya.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 8, 2010

Akhirnya..

Dicatat oleh m i a di 9:17 AM
Assalamualaikum..

morning korang..

da cube tutorial tukar font tu?hehee..sape yang nak saya tolong, tungu next week ek..

minggu depan da ada kat melaka, sampai februari 2011..so korang nak minta tolong saya 'update' kan post pon takpe..pandai lah saya mencarut nanti..akehkehke..

alhamdulillah..semalam pergi cari rumah sewa..akhirnya semua selamat..

RM230 untuk satu rumah, 3 bilik share 4 orang..oke tak?hehe..lebih kurang rm58 sorang la kan..cume, owner tu taknak sewa 4 bulan, paling kurang pon 6 bulan..bule la kot..bole simpan barang siap-siap kan..

appointment dengan LWM gak semalam, saya kena transfer ke LWM melaka pulak..kehkehkeh..tunggu la, da pegi nanti saya share dengan korang oke..

dan paling penting sekali..saya minta maaf la tersangat-sangat tak jenguk blog korang semua..termasuk yang tinggal jejak kat shoutbox..really sory my dear..

terlalu bizi sangat nak kemas-kemas barang, pindah barang, cari umah sewa, jilid tesis..

insyaALLAH..cuti nanti saya settle dengan uols pulak oke..cume sekarang, kena selesaikan urusan terakhir kat tanjong malim dulu..lepas ni, tunggu konvo la baru balik sini..hehee..

hope korang tak jemu ke sini lagi oke..
jumpe lagi nanti..

sila jaga diri masing-masing ye..

love uols..

pst : bagitau la ek kalu nak saya tolong tukar font tu..hehe..saya tak mintak banyak..belanja eskrim chocotop mekdi pon da oke..akehekekekehke


~wassalam~

12 ulasan:

Atiqah Adnan on December 7, 2010 at 5:48 PM said... BALAS

LMW tu hape mia? wooit muka ko rasa cam nak sepak laju-laju je ngok.. hehe

mia on December 7, 2010 at 6:50 PM said... BALAS

@Atiqah Adnan

London Weight Management la kak long..akhekehkeee..nk sepak ek..ahahhaa

twinkle twinkle on December 7, 2010 at 8:49 PM said... BALAS

waahh,sampai due ditangan ;D

sekuk tawa on December 7, 2010 at 9:06 PM said... BALAS

ahaha.masok london wek menejement ek..ahah..slamt berkurus2 la ek..

hamzah ian on December 8, 2010 at 1:05 AM said... BALAS

miaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

EzzEddin on December 8, 2010 at 1:30 AM said... BALAS

very the tamakss..
sampai dua belah tangan eskrim..
tak takut gemukss ker..
ihihihi.. :P

~SukEMakAn~ on December 8, 2010 at 6:34 AM said... BALAS

op
nak jugak eskrim!
hehe~

mia on December 9, 2010 at 8:36 PM said... BALAS

@twinkle twinkle

hahhahaa...tamakk kan mira..ageegegee

mia on December 9, 2010 at 8:37 PM said... BALAS

@sekuk tawa

hehehe..xla..dpt free treatmnt la..uii..kalu nk kena byr, nk larat laa

mia on December 9, 2010 at 8:37 PM said... BALAS

@hamzah ian

yeeeeeeeeeee..majah..

mia on December 9, 2010 at 8:38 PM said... BALAS

@EzzEddin

kahkahkahakaa..see, daty y gi treatmnt ni..ahhahaa

mia on December 9, 2010 at 8:38 PM said... BALAS

@~SukEMakAn~

hehhee..nnti ai blanja yu, mau x?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan