AMARAN: Jangan Kentut Depan Gay | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, December 12, 2010

AMARAN: Jangan Kentut Depan Gay

Dicatat oleh m i a di 6:15 PM
Assalamualaikum..

Seorang wartawan lelaki telah ditugaskan buat liputan dan siasatan pasal aktiviti kelab gay di Bukit Bintang. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan tu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkah-laku dan gaya macam mamat gay, akhirnya pada malam minggu, aktiviti siasatan bermula..

Wartawan tu dipasang dengan microphone dan camera bersaiz kecil bagi merakam segala aksi dan aktiviti di kelab tu. bila masuk wartawan tu terus gi ke bar utama dan order air..oke fine..air ape, uols jangan tanya oke..

Dia hanya duduk sambil memerhatikan gelagat budak-budak gay. Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama lelaki. geli geleman pulak der..

"Hai...sorang ke bro", tetiba...

"A'ah, wa tunggu kawan. Tak sampai-sampai lagi ni", kata wartawan itu separuh menjerit sebab muzik kuat gile kat dalam kelab tu.

Tiba-tiba, perut wartawan tu buat hal..memulas-mulas..rase nak buang angin, korang faham tak ni?grrr..penat aku menaip ni oke..

so, dengan muzik kuat gile, wartawan ni amek keputusan untuk kentut je kat situ..kot bole cover la bunyi kuat kan..
nak jadi cerita, dan-dan pulak muzik rancak tu berhenti mase wartawan melepaskan kentutnya. Satu demi satu dan berturut-turutan.

so, bole bayang ape berlaku?? bunyi kentut wartawan tu telah didengari oleh gay-gay yg berhampiran dengan wartawan itu.

"Eh eh...ada dara lagi la kat sini", ujar salah seorang gay kat situ sambil memandang wartawan tu

"A'ah lah...kat depan kita ada dara", ujar yang lain pula.

ape lagi, berjemaah la budak-budak gay ni kerumun wartawan tadi dengan muka nafsu kuda yang memang tak bole belah..eeuuwww..

"Saya bukan dara lagi la", ujar wartawan itu.

"Kalau dah tak dara kenapa kentut ada bunyi?? Kuat lak tu. Sempit tuu...", ujar salah seorang gay itu.

ha sudah..Tergamam si wartawan. Akhirnya dirinya di noda secara berjemaah oleh pengunjung kelab gay. oh sungguh gelap gulita dunia si wartawan..Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang hidupnya.


so korang..jaga-jaga ye..Jangan kentut dihadapan Gay. AWAS!!

kuikuikuii..oh yeah..

sape free 13 januari 2011, klik sini okee

ok da bai..

~wassalam~

pst : kredit untuk abg AK

16 ulasan:

yuyu on December 12, 2010 at 2:23 AM said... BALAS

hahaha..lawak2
baru tahu kentut gay x berbunyi rupanya..haha

♥-- emieysandra --♥ on December 12, 2010 at 2:40 AM said... BALAS

hahaha..lawak lor citer nie, ;P

mOoN on December 12, 2010 at 2:42 AM said... BALAS

hahaha...

Nor ' Atikah bt NorBaki on December 12, 2010 at 2:48 AM said... BALAS

eeeee... x suke la dgr citer2 gay ni...eeemmmmm sedih la wanita sekrg ni....tiada yg bole di percayai.....

mia on December 12, 2010 at 3:04 AM said... BALAS

@yuyu

hahaha..mia pon baru je tahu yuyu...bengong je kan

mia on December 12, 2010 at 3:04 AM said... BALAS

@♥-- emieysandra --♥

ahhahhaa...sengal kan..seyesly sengal

mia on December 12, 2010 at 3:04 AM said... BALAS

@mOoN

hehehe..tq singgah

mia on December 12, 2010 at 3:05 AM said... BALAS

@Nor ' Atikah bt NorBaki

huhu..betol dear..but chill oke..entry ni utk suka suki je tauu

kembatolo™ on December 12, 2010 at 3:34 AM said... BALAS

ah.. gila kentang punye gay..
aku tak rela nyahh!!!

hahahaha

mia on December 12, 2010 at 4:40 AM said... BALAS

@kembatolo™

akakha..ni pesal ni?sape pulak nk rogol ko pkcik?hahahaa

iamnerves on December 12, 2010 at 5:14 AM said... BALAS

gadis2 dara...kencing berbunyik la eh....?
lalalala~

Ayen Giggs on December 12, 2010 at 5:27 AM said... BALAS

Kahkahkahkah.......Sakit perut ni x tahan duk gelak,hahaha....Nasib baik AG dah lame amalkan kentut x bunyi,kuikuikui....

mia on December 12, 2010 at 5:27 AM said... BALAS

@iamnerves

choiiii..tu benda laen la bro..ape daa..adoiyaii

mia on December 12, 2010 at 6:11 AM said... BALAS

@Ayen Giggs

hehhee..huwa..tu lagi power bau dia kan?kehekheke

skool on December 13, 2010 at 3:37 AM said... BALAS

hahhahahahahahaha...tk leh bla cite kamu mia...sangat kretip ok..!!terguling2 ku membacanye..!!hahahahahahahahhahahaha

mia on December 13, 2010 at 4:33 AM said... BALAS

@skool

hehehee..gelak lagi ek en skool..hamboi..hamboi..hehee..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan