Beautiful Blog Award From Alia | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, December 20, 2010

Beautiful Blog Award From Alia

Dicatat oleh m i a di 11:29 PM
Assalamualaikum..

happy hari ini..sebab tinggal 4 hari lagi saya dan keluarga akan berangkat ke cameron..yahuuuuu...

tiba-tiba dapat award dari cik Alia yang comel lote..




but, macam biasa, mesti ada task perlu selesaikan..

cekkidarah cekkidaud!


berikan nickname pemberi AWARD

hehe..saya dapat award ni dari si cantek manis Alia shahira..macam-macam nickname saya kasi pada budak ini..ehekhkee..but paling banyak guna 'alia'..


ucapan untuk pemberi AWARD

makcik..hekehkee...thanks yaa untuk award ni..happy blogging ya alia..nice knowing u..really..


Listkan 6 artis, band, group yang anda minat?

erk..sape yaa..acely, takde kot..saya melayan aje..ehhee


Bagi award nie kepada 10 blogs yang mempunyai blog yang ' CUN MELETUP '

ini menarik..
silakanlah ambil award ini kepada blogger yang rasa blognya menarik dan kemas..kite bole nilai sendiri kan..hehee..banyak sangat, saya kalau bole nak kasi semua..


yeahh siap akhirnya..

thanks again ya alia..hheheee

oh yeah..untuk korang semua..



ok da bai..

~wassalam~

6 ulasan:

sitihanisahali on December 20, 2010 at 8:09 AM said... BALAS

comel budak kck tu..nak kunyah2 pipi die.. ^^

alia shahira on December 20, 2010 at 6:48 PM said... BALAS

hahaha welcome! btw nice knowing you too la akak cantik! :D love you and thanks pasal nasihat aritu =D

nur on December 20, 2010 at 6:55 PM said... BALAS

mia
comel bangat si kecik tu,, siti nak kunyah.. nur nak geget2..

jom join kontes
http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/giveaway-dunia-aku-ibu-muda.html

mia on December 20, 2010 at 7:32 PM said... BALAS

@sitihanisahali

hahahhaa...mia yg jumpe hari3 ni lagilaa xbole tahann siti..grrrr

mia on December 20, 2010 at 7:32 PM said... BALAS

@alia shahira

no biggie dik..akk suka alia yg brterus terang tau..happy slalu oke dearr

mia on December 20, 2010 at 7:33 PM said... BALAS

@nur

khekehkee..nur pon same ya...hehee..tq yang..nnti mia join okee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan