Blog Larian | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, December 5, 2010

Blog Larian

Dicatat oleh m i a di 11:06 PM
Assalamualaikum..


thanks alot untuk abg AK sebab tag ni..hehhee 

secara jujurnya, saya suka blogwalking sebab pertama..opkos nak kenal-kenal blogger-blogger laen..so dat, dorang pon akan kenal blog saya...bila da kenal, kalau suka, bole follow..kalau jadi silent reader pon takpe..ok kot bagi saya..

hehehe...korang tahu ape yang saya tengok mase mula-mula jenguk blog korang??akehkeh..1st sekali yang saya akan baca ialah entry pertama uols...tulisan atau luahan pertama korang dalam blog masing-masing..hahaha

memang kelaka laa..tak percaya,cube la..jenguk blog orang,  then terus tengok entri pertama..hehee..seyesly, macam-macam gaya oke..but yang banyaknye guna bahasa baek-baek aje..ahahhahaa..ade je yang lawak, tulis makan ape, sebab ape join blog..macam-macam lah..korang memang terbaek oke..

btw, thanks sangat-sangat pada yang sudi singgah sini tau..
kepada silent reader blog kemek ni, thanks alot jugak..

baeklah..nak jalan-jalan cari makan jap..kahakahaka..

ok da bai..

oh yeah..nak tag Solehah, Mia Jamaluddin dan Caera Putih 

~wassalam~

pst : sape ade obat saket perut ek??

17 ulasan:

M I A J A M A L U D D I N on December 5, 2010 at 7:10 AM said... BALAS

blog larian?

M I A J A M A L U D D I N on December 5, 2010 at 7:17 AM said... BALAS

ohh yeayh! aku di tagged. hahahhaa..

mia on December 5, 2010 at 7:36 AM said... BALAS

@M I A J A M A L U D D I N

hhehhee..haa yang..blog larian..eh ke aku silap tulis ni??

caera puttih on December 5, 2010 at 8:03 AM said... BALAS

sis..thanks for the tag...adddooii~ first time nie..na jwb mcm mane nie??..hehehehe

sekuk tawa on December 5, 2010 at 8:31 AM said... BALAS

muahah..yg nesloo pon x kuar list lagi ni..ehehe

jijie on December 5, 2010 at 9:07 AM said... BALAS

gambar atas dengan makan eskrem sangat menggiurkan.. haha.. (statement panas!)
betol3! masa 1st entry la macam2 kuar... baru nak testing2 la katakan

Awangku Johan on December 5, 2010 at 9:26 AM said... BALAS

wooo... wooo.. woooo tengok tu..
Budak Mia ni dah buat.. hehe.. congrats ya dah buat.. baguih.. nti klu Abg AK pelawa lg buat taw.. hehe.. bestnya pabila ada orang menurut perintah hehe.. APa2pun BlogLarian ni mmg best coz dia promote blog kita.. dah tu.. smua blog2 otai ada dlm tu.. hehehe

FareedSairi on December 5, 2010 at 6:32 PM said... BALAS

Assalam, tahniah. anda sudah disenaraikan dalam BlogLarian. Boleh cek di senarai no 17 :)

Liyana Lunia. on December 5, 2010 at 6:40 PM said... BALAS

sama laa, slain dari tengok entry dia, tengok juga blog dia , serabut ke tak <3

mia on December 5, 2010 at 7:36 PM said... BALAS

@caera puttih

just buat mcm akk dear..

1. letak banner n link
2. buat slogan..saya suke blogwalking kerana..

3. tag 3 org..hehee

mia on December 5, 2010 at 7:38 PM said... BALAS

@sekuk tawa

list ape tu ek?xfaham la..

mia on December 5, 2010 at 7:38 PM said... BALAS

@jijie

hahahaa..yeke akk...malu la pulakk..hehehee

mia on December 5, 2010 at 7:38 PM said... BALAS

@Awangku Johan

akhekheke..menurut perintah ni bang..

mia on December 5, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

@FareedSairi

thanks alot ek..ehehee..tq for sharing dis contest tau

mia on December 5, 2010 at 7:39 PM said... BALAS

@Liyana Lunia.

haaaaaaa..sgt btol dear..ehehee

nizamsani on December 6, 2010 at 12:47 AM said... BALAS

membaca blog sambil berlari sangat memenatkan.

mia on December 9, 2010 at 8:48 PM said... BALAS

@nizamsani

kahkahkhkaa..sape suruh bro?ehhe..but nnti nk try la..bule kurus kan?

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan