Blog Ringan | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Wednesday, December 22, 2010

Blog Ringan

Dicatat oleh m i a di 11:59 AM
Assalamualaikum


bruppp..kehekhkee..

da breakfast semua?

1st, entri ni takde picture oke..ehhee

2nd, semalam saya sempat godek-godek blog ni, tambah-tambah ape yang patut..

kalau uols perasan, kat menu bar atas tu, saya da buang Facebook dan Twitter but tambah menu untuk Tutorial dan Tips..gatalkan..kehkee..lebih mudah kot gini..

kalau uol perasan jugak kat belah kiri bahagian atas blog ni, da ade icon Facebook dan Twitter..hehe..kalau uols senang, add la saya ya..but bagitau kat mesej FB dulu oke..sebab tak tahu la da bape banyak yang saya tak approve..hhuhhu..gatal jugak kan..

kalau uols perasan lagi, dekat main page blog ni, saya da limitkan kepada 4 entry sahaja..sebab semalam blogwalking ke blog-blog tutorial, depa habaq, blog jadi berat sebab jumlah post banyak kat main page, so nak kasi ringan, limitkan kepada 4 or 3 aje..hehee..terbukti yu!

dan kalau uols perasan lagi sekali, widget jam saya yang selalu gedik-gedik kat tepi belah kanan blog ni da hilang..sebab terdelete..sedihh..huhu..tu laahh..GATAL KAN..ada sape-sape tahu nak dapatkan balik kat website mane tak?sila la share dengan saya ya..

oke, itu je yang sempat saya ubah suai untuk blog ni..aceh..ayat macam nak pro kan..ubah suai bagai konon..kehkehekee..

baeklah..lastly, korang rasa blog ni nampak SEMAK tak sekarang ni?seyesly nak tahu ni wehh..share dengan saya plzz..

have a nice daya uols..

ok da bai..

~wassalam~

pst : tiba-tiba nak makan strawberry kat sini..kehkehkee

11 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 21, 2010 at 8:10 PM said... BALAS

blog miya
cool apee..
kemas & tersusun

(:

sekuk tawa on December 21, 2010 at 9:06 PM said... BALAS

mueheh..blog ni da sempoi sgt da ckigu..cantik bebenoo..tlg modified nesloo la plak..

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ on December 21, 2010 at 9:33 PM said... BALAS

heee :) follow your twitter

mia on December 21, 2010 at 9:51 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hehehe..thanks nis..

mia on December 21, 2010 at 9:52 PM said... BALAS

@sekuk tawa

ahhahaa...neslo nk motified apenye??

mia on December 21, 2010 at 9:52 PM said... BALAS

@ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ

oh, thanks dear..hehehee

Diya Edhayaa on December 21, 2010 at 10:29 PM said... BALAS

blog mia da okei..
cun gitu~

n xberat gk nk blogwalking ke sini..

mia on December 21, 2010 at 10:35 PM said... BALAS

@Diya Edhayaa

huwaa..thanks alot dear..hehe..thanks gak singgah sini ek

Rara Farah on December 22, 2010 at 5:31 AM said... BALAS

rasenye wiget tu dr cuteki...cube cri kot2 jupe..blog sis chantek...kemas

mia on December 22, 2010 at 5:57 AM said... BALAS

@Rara Farah

syg, akk da cek..bukan kat sane..huhu..sedihlaa..kat mane ye..lupee

kembatolo™ on December 23, 2010 at 2:02 AM said... BALAS

siriyes jeles dengan label cloud tu.. buat tak pernah jadik.. grr~

semat ngan semak same tak? haha

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan