Blogwalking.. | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Thursday, December 2, 2010

Blogwalking..

Dicatat oleh m i a di 12:10 PM
Assalamualaikum...


sambil study..sambil blogwalking..korang bole bayang?

satu je nak tanya..

kahkahkahkaa..camne korang bole create ayat entry yang kelaka gile kentang goreng mekdi ek????

grrrrrrr..

saya rase nak hentak kepala kat dinding je bile baca oke..akahkahkahkaa..

gelak sorang-sorang da macam hantu gile meroyan da..adehh..

sampai dok tepuk-tepuk lantai, korang faham tak ni?? adoiiyaaii

tak sempat-sempat nak tarik nafas..

akehkehkehkeee...

ok daa..tu je nak cakap...



grrr..bayang tu saya oke..akhekehkehkee

~wassalam~

16 ulasan:

Che Sakinah on December 1, 2010 at 8:02 PM said... BALAS

ahahhaaa... dah bayang.. dah dayang.. mmg sengal .. lawak! ahahhahaa.. mesti tercabut keyboard tuu... agagagaa~

kembatolo™ on December 1, 2010 at 8:20 PM said... BALAS

nasib baek sawan ni tak berjangkit kan? haha

alia shahira on December 1, 2010 at 8:22 PM said... BALAS

hahahaha lawak ah mia!!

mia on December 1, 2010 at 8:23 PM said... BALAS

che sakinah :
hahahaha..tau xpe..ntah hape3 tah..lawak3 ayat budak3 ni gune..grrrr



kembatolo :
grrrrr....hkahakhaaa..caya korang..mmg terbaek dr ladang

azzey on December 1, 2010 at 8:25 PM said... BALAS

mia; ayat tu menunjukkan yg create tu nak makan kentang goreng fgiler2 punya sedap dr Mc'D tu! hi3.....

iamnerves on December 1, 2010 at 8:28 PM said... BALAS

*tgh bayang*.....

zzzzz..

dem..gagal..

ala..jalanblog smbil stadi..biase

sy jalanblog sambil tampal gigi org..

cube bayangkan..ganaskan

=p

mia on December 1, 2010 at 8:32 PM said... BALAS

azzey :
hahahahhaha...haa ek..betol jgk..ekhekehke...seyes lawakk sis..



alia shahira :
hehehe..kan..hehe..eh..entry ni ke lawak yang?hahahaa..ni entry lepas geram ni..grrr

mia on December 1, 2010 at 8:33 PM said... BALAS

iamnerves :
hahahahhaaa...abes silap tercabot smua gigi..kahkaha...

Lizzie Yasmin on December 1, 2010 at 8:44 PM said... BALAS

tengah pening, sambil hentak - hentak pala jugak nie....

mia on December 1, 2010 at 9:04 PM said... BALAS

lizzie :
y syg?nape pning3 pulak?

nur on December 1, 2010 at 9:21 PM said... BALAS

:)
ALL IN ONE

mia on December 1, 2010 at 9:51 PM said... BALAS

nur :
;p

sekuk tawa on December 1, 2010 at 11:21 PM said... BALAS

hapenye yg kelakonye..tjuk entry tu ke

mia on December 2, 2010 at 12:15 AM said... BALAS

sekuk tawa :
hehehe...tajuk xkelaka..but ayat dorg gune tu..lawak sgt..ehehe

cikpia on December 2, 2010 at 12:58 AM said... BALAS

blog sapa ko baca tu mia..............???

mia on December 2, 2010 at 1:02 AM said... BALAS

cik pia :
hhehe..byk blog pia..byk blog budak laki la..ayat seme xbole belah..nak kasi contoh, benda yang ngarut pastu gune ayat mmg xleh blah la..akhakha

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan