Cepuk Cemas - Handphone | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Monday, December 13, 2010

Cepuk Cemas - Handphone

Dicatat oleh m i a di 12:58 PM
Assalamualaikum..

ni soalan cepuk cemas untuk korang oke..
bila hp tetiba padam, hidup balik, padam balik, hidup balik, ape korang buat?
1. baling hp tepat-tepat ke dinding sampai pecah.

2. on balik, kalu mati, on lagi, mati, on lagi..sampai korang muntah atau lebih tepat, sampai korang pulak mati..grrr

3. hempas hp ke lantai, pastu pijak-pijak kasi hancur.

4. menangis..menangis guling-guling sambil pusing-pusingkan kepala, hentak kaki..

5. amek wuduk, nak redakan perasaan marah

6. amek hp, simpan dalam laci, kunci dengan mangga paling besar dalam dunia, campak kunci kat sungai atau laut berdekatan.

7. hantar klinik hp atau beli hp baru..abes cite..

pilih-pilih..banyak pilihan jawapan saya kasi tu..grrrr

gerammmmnyee akuuuuuu!!!!!

korang free 13 Januari ni?? klik sini oke..

ok da bai..

~wassalam~

18 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 12, 2010 at 9:00 PM said... BALAS

hantar klinik.
yeh

(:

sabar ye mia..

mia on December 12, 2010 at 9:08 PM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

grrr..geram sgt nis..mcm nk nanges pon ade gak ni..hohoho

sekuk tawa on December 12, 2010 at 9:17 PM said... BALAS

biaser nye..ambik nset tu..letak mengadap kiblat pas tu wat solat hajat..ehehe

♥ ohh solehah ♥ on December 12, 2010 at 9:58 PM said... BALAS

napa kak mia geramm nie??hehe :)

kembatolo™ on December 12, 2010 at 11:10 PM said... BALAS

bagi sedekah.
pastu beli laen.. haha

mia on December 12, 2010 at 11:26 PM said... BALAS

@sekuk tawa

kahkahkaha..ha btol gak kan..xpon, solat jenazah je tross..grrrr

mia on December 12, 2010 at 11:26 PM said... BALAS

@♥ ohh solehah ♥

hp bengong la yang...rase nk hentak3 kaki je ni..cehh

mia on December 12, 2010 at 11:26 PM said... BALAS

@kembatolo™

hahahaa..sedekah kat sape?sape nk blikan?akhekhekee

cikpia on December 12, 2010 at 11:36 PM said... BALAS

amik henpon tu bawak pi tanah perkuburan islam, tanam..... roh dia tak tenang tu, tu yang meracau meraban tu........ sedekah fatihah sepatah dua, pastu balik. mesti tak idop2 dah tepon nya..

skool on December 13, 2010 at 3:41 AM said... BALAS

hehehehe...cian mia tau.!!tgk budget nt kite share beli c3 kamu tu oke..!!~

mia on December 13, 2010 at 4:29 AM said... BALAS

@cikpia

ahhahaa..pastu cik pia blnja hp baru ek..ekhekehkee

mia on December 13, 2010 at 4:30 AM said... BALAS

@skool

hehehe..thanks dear..xde la..hp ni jadi gedik manja3 pulak die..eekhekehe

~SukEMakAn~ on December 13, 2010 at 5:07 AM said... BALAS

haha
mia sengal
hp rosak ke
ina amek pilihan k4
mesti comel mia guling guling
hehe!

h A n Y S on December 13, 2010 at 6:09 AM said... BALAS

nape? hp mia mcm tu ke?
kalu hanys, hanys prefer yg no.2,
buat sampai masuk tanjung rambutan,
ahahaahah
;p

mia on December 13, 2010 at 6:11 AM said... BALAS

@~SukEMakAn~

kahakhakahkaa...mesti ina siap bygkan ek..grrrr...

mia on December 13, 2010 at 6:11 AM said... BALAS

@h A n Y S

haa yang..mia ade rse mcm nk campak hp ke laut je tau..grrrr...

azzey on December 13, 2010 at 8:25 PM said... BALAS

mia: buat semua tu serentak ...blh mia? heh3...

mia on December 13, 2010 at 9:13 PM said... BALAS

@azzey

akhkhekheke..bole akk..ehhe..abeslaa mia lps ni..

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan