Dafont.Com | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, December 19, 2010

Dafont.Com

Dicatat oleh m i a di 5:48 PM
Assalamualaikum
Ada satu cara untuk mengelakkan kritikan iaitu jangan menjadi apa-apa, jangan berfikir apa-apa dan jangan berbuat apa-apa. Berehat dan mengelamun sahaja sepanjang masa dan bunuh segala cita-cita. Penyelesaian ini tidak pernah gagal.
hehe..cubalah..

yeah..saya tukar font lagi untuk tajuk entri dan sidebar..

oke ke uols? saya amek font dari Dafont.Com

minta pendapat yaa..

ok da bai..

~wassalam~

pst : Artis korea seksi kat Stadium Negara..
klik sini untuk lebih HOT


12 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 19, 2010 at 2:24 AM said... BALAS

okei sgt mia
(:

nice & kemas..

mia on December 19, 2010 at 2:34 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hehehe..thanks anisa

M I A J A M A L U D D I N on December 19, 2010 at 3:16 AM said... BALAS

okay2. better than before.

mia on December 19, 2010 at 3:38 AM said... BALAS

@M I A J A M A L U D D I N

yeahh..thanks darl~

NuSaNa NoSa 91 on December 19, 2010 at 4:09 AM said... BALAS

erkkk..?? bukn kena kritik gk k klu xwat pape?? =.=
btw, cun je tulisan tuh~ suke2~ ^_^

alia shahira on December 19, 2010 at 4:09 AM said... BALAS

oke! hehe. comel comel!hehe

mia on December 19, 2010 at 4:35 AM said... BALAS

@NuSaNa NoSa 91

hehe..btol jugak ek,,ehekhekehkee

mia on December 19, 2010 at 4:35 AM said... BALAS

@alia shahira

hehee..thanks alia

rizwan's sweetheart on December 19, 2010 at 5:17 AM said... BALAS

menakutkan betul teknik slimming centre tu

Mr.Ix on December 19, 2010 at 7:59 AM said... BALAS

masih boleh di baca....

salam blogwalking sini yer....jom siggah sana lak....

mia on December 19, 2010 at 9:17 AM said... BALAS

@rizwan's sweetheart

hehehe...kan..but efektif gitu..hehe..ni utk entry atas tu yaa

mia on December 19, 2010 at 9:17 AM said... BALAS

@Mr.Ix

tq ek singgah..i'll hit u back later okee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan