Dafont.Com | ˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙


Assalamualaikum. saya kini mengambil tempahan untuk make up Dinner, Photoshoot, Tunang dan Nikah sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Selangor dan Kuala Lumpur. Email me oke : gardisareyou@yahoo.co.uk

Join ChurpChurp Jom!

Sunday, December 19, 2010

Dafont.Com

Dicatat oleh m i a di 5:48 PM
Assalamualaikum
Ada satu cara untuk mengelakkan kritikan iaitu jangan menjadi apa-apa, jangan berfikir apa-apa dan jangan berbuat apa-apa. Berehat dan mengelamun sahaja sepanjang masa dan bunuh segala cita-cita. Penyelesaian ini tidak pernah gagal.
hehe..cubalah..

yeah..saya tukar font lagi untuk tajuk entri dan sidebar..

oke ke uols? saya amek font dari Dafont.Com

minta pendapat yaa..

ok da bai..

~wassalam~

pst : Artis korea seksi kat Stadium Negara..
klik sini untuk lebih HOT


12 ulasan:

Anisa Hang Tuah on December 19, 2010 at 2:24 AM said... BALAS

okei sgt mia
(:

nice & kemas..

mia on December 19, 2010 at 2:34 AM said... BALAS

@Anisa Hang Tuah

hehehe..thanks anisa

M I A J A M A L U D D I N on December 19, 2010 at 3:16 AM said... BALAS

okay2. better than before.

mia on December 19, 2010 at 3:38 AM said... BALAS

@M I A J A M A L U D D I N

yeahh..thanks darl~

NuSaNa NoSa 91 on December 19, 2010 at 4:09 AM said... BALAS

erkkk..?? bukn kena kritik gk k klu xwat pape?? =.=
btw, cun je tulisan tuh~ suke2~ ^_^

alia shahira on December 19, 2010 at 4:09 AM said... BALAS

oke! hehe. comel comel!hehe

mia on December 19, 2010 at 4:35 AM said... BALAS

@NuSaNa NoSa 91

hehe..btol jugak ek,,ehekhekehkee

mia on December 19, 2010 at 4:35 AM said... BALAS

@alia shahira

hehee..thanks alia

Anonymous said... BALAS

menakutkan betul teknik slimming centre tu

Anonymous said... BALAS

masih boleh di baca....

salam blogwalking sini yer....jom siggah sana lak....

mia on December 19, 2010 at 9:17 AM said... BALAS

@rizwan's sweetheart

hehehe...kan..but efektif gitu..hehe..ni utk entry atas tu yaa

mia on December 19, 2010 at 9:17 AM said... BALAS

@Mr.Ix

tq ek singgah..i'll hit u back later okee

 

˙·٠•●♥ mia suka berangan™ ♥●•٠·˙ Dikuasakan Oleh Blogger Template Touch Up by Mia Adnan